Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Len priemerne jedlo”
Recenzia Zlaty Bazant

Zlaty Bazant
Na pozícii č. 32 spomedzi 99 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 2. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Prijemne proatredie i personal, ale len veelmi priemerna kuchyna.. nedochuteny kuraci steak s omackou, ktorej konzistencia pripominala skor polievku. Kvoli jedlu sem urcite par rokov neprideme..

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi Peter D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (18)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2618 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 30. augusta 2018

Dátum návštevy: august 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. októbra 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: október 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. marca 2016
Prekladač Google

Dátum návštevy: august 2015
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. marca 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: marec 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Zlaty Bazant, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Zlaty Bazant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu