Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rýchly o ed”

Koliba u sv. Krištofa
Na pozícii č. 5 spomedzi 96 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 5. mája 2018 cez mobilné zariadenie

S priateľom sme sa zastavili na pracovný obed a všetko bolo rýchle- obsluha, nápoje, polievky aj hlavné jedlo. Chutilo veľmi dobre takže nie je čo vyčítať ani kritizovať

Dátum návštevy: máj 2018
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (143)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1822143 recenzií

Zrecenzované: 14. marca 2018

jedlo priemerne az podpriemerne, obsluha arogantna, cudzinec nevitany, odmietnuty a neobsluzeny, pretoze personal odmieta byt napomocny hostom cudzincom. Na upozornenie personal reagoval " nie sme povinny obsluhovat v inej reci ako po slovensky.... a hlavne ak by islo napr o Poliaka ci Rusa a pod. Hambil som sa za tento personal... uz tam viac nikdy nevstupim... Ubohost Stredneho Slovenska ..kdeze sa podela "Nasa pohostinnost?" myslim ze ta ani nikdy neexistovala.... je mi z toho dnesneho zazitku po rokoch navstev BIENDNE na disu..hambim sa za Vas!!! Esteze nie som odkazany zit na Slovensku!!!

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
3  Poďakujte používateľovi peterzavodsky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo perfektne prostredie nadherne hudba dokonala ceny prístupné zachody vonave personal bez usmevu

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Jhrnciarikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. februára 2018

Do koliby u svätého Krištofa sa budem rád vracať lebo je tam dobrá strava a vynikajúca obsluha, čo im môže len pogratulovať

Dátum návštevy: marec 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Odporúčam všetkými desiatimi. Výborne jedlo, príjemná obsluha, krásne slovensky zariadené. Určite som nebola posledný krát

Dátum návštevy: máj 2017
Poďakujte používateľovi jancetko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Q3114QOpeterf, Manažér v zariadení Koliba u sv. Krištofa.Zodpovedané: 25. januára 2018

Pozdravujem, veľmi si vážime Vaše slová a už sa tešíme na ďalšiu návštevu. Ďakujeme a prajeme krásny deň!!!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Koliba u sv. Krištofa, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Koliba u sv. Krištofa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu