Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top”

Koliba u sv. Krištofa
Na pozícii č. 5 spomedzi 93 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo perfektne prostredie nadherne hudba dokonala ceny prístupné zachody vonave personal bez usmevu

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi JankaH52.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (137)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1519137 recenzií

Zrecenzované: 11. februára 2018

Do koliby u svätého Krištofa sa budem rád vracať lebo je tam dobrá strava a vynikajúca obsluha, čo im môže len pogratulovať

Dátum návštevy: marec 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Odporúčam všetkými desiatimi. Výborne jedlo, príjemná obsluha, krásne slovensky zariadené. Určite som nebola posledný krát

Dátum návštevy: máj 2017
Poďakujte používateľovi jancetko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Q3114QOpeterf, Manažér v zariadení Koliba u sv. Krištofa.Zodpovedané: 25. januára 2018

Pozdravujem, veľmi si vážime Vaše slová a už sa tešíme na ďalšiu návštevu. Ďakujeme a prajeme krásny deň!!!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. decembra 2017

Príjemná obsluha, výborná kuchyňa, veľké parkovisko, piatok a sobota
živá hudba, rozumné ceny, na trase Bratislava - Tatry (sever - juh) !!!

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Viackrat som navstivil tuto krasnu tradicnu kolibu. Vzdy som bol nadmieru spokojny z jedlom aj z rychlostou obsluhy.
Ochutnali sme skoro vsetky klasiky ktore reprezentuju slovensku kuchynu a vrelo ich odporucam. (Kapustnica, fazulovica aj ta s kapustou, drzkova, halusky, sedliacky tanier, gulas, svieckova, ostiepok v cesticku vsetko velmi chutne)
Neskutocna atmosfera restauracie tvorena drevenicou a vyzdobou spolu s ohniskom v strede a obsluhov v krojoch vytvara rozpravkovy pocit a vyvolava vo mne nezamenitelny pocit domova.
Dakujem Vam.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi martinpT2706GJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Koliba u sv. Krištofa, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Koliba u sv. Krištofa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu