Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Poucne

Vystava v muzeu poskytuje autenticke exponaty 2. svetovej vojny. Pribudla aj miestnost s video... viac informácií

Zrecenzované: pred 1 týždňom
monikamala
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Audiovizuálne novinky

nové audiovizuálne poňatie nás nadchlo, skvelý počin a realistické podanie útrap, smrti a smútku... viac informácií

Recenzované: 17. februára 2020
JozefSalaj69
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (106)
  
Recenzie (106)
Filtrovať recenzie
106 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
63
28
12
1
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
63
28
12
1
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1621106 recenzií
Recenzované: 7. októbra 2017

Smutná a poučná časť našej histórie. Expozícia je rozsiahla ,veľmi zaujímava ,pútava .Pred múzeom sú vystavené tanky a pod.Ak ste v B.B. toto múzeum stojí za návštevu.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi dankagal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Výborná cena za kus histórie, stojí za to vidieť. Dajú sa uplatniť zľavy, sprievodca rôznych jazykoch.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi rtomkuliak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Návšteva vonkajšej expozície múzea SNP v Banskej Bystrici a obhliadka vojenskej techniky zaujme starých aj mladých zvedavcov. Objekt je dobre prístupný autom a nachádza sa neďaleko hlavného banskobystrického námestia. Parkovisko spoplatnené.

Dátum zážitku: január 2017
Poďakujte používateľovi brk513.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. januára 2017

Predtým povinné návštevy dnes som tam bol úplne dobrovoľne. Veľmi zaujímavé expozície. A aj veľa mladých návštevníkov super že ich toto múzeum dokázalo pritiahnuť :)

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Lubor K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júla 2016

Niekoľko návštev sme už absolvovali, no každý raz nájdeme niečo nové.
Vonku je park s vojenskou technikou, vrátane parádneho lietadla.
Samotná budova múzea je síce z nepekného betónu, no upúta nielen tvarom, ale i výbavou.
Prebehla tu tiež pred pár rokmi modernizácia, panely sú veľmi pútavé a vysoko obsažné. Exponáty fotogenické! Dá sa tu stráviť viac ako jedna až dve hodiny.

Dátum zážitku: august 2015
1  Poďakujte používateľovi RomanJ450.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie