Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Červený rak reštaurácia”

Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa
Na pozícii č. 8 spomedzi 101 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Cenový rozsah: 3 USD - 15 USD
Kuchyňa: Stredomorské
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 3 týždňami

V reštaurácii sme sa zastavili cestou z výletu. Ešte podávali denné menu, ale vyhoveli nám a uvarili nám aj z jedálneho lístka. Čakali sme asi 40 minút na jedlo. Obsluha je milá, snažia sa vo všetkom vyhovieť. Jedlo bolo chutné, ceny sú jemne nad priemerom. Prostredie reštaurácie sa mi páčilo.

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi didka_2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LadislavL33, Majiteľ v zariadení Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa.Zodpovedané: pred 3 týždňami

Dakujeme za hodnotenie

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (58)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1558 recenzií

Zrecenzované: pred 4 týždňami

boli sme si sadnut na pivo. posedenie na terase bolo prijemne ale chcelo by to aktualnu ponuku piva na zvlast listku. ked uz ponukaju rozne typy vlastnych piv a ponuka v klasickom menu nie je aktualna , chcelo by to aspon 1 zvlast list s pivami a popisom lebo ked vam casnicka zacne menovat 6 druhov piva tak sa vybera trochu tazsie

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Ladislav K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Chodievame sem pravidelne. Výborné jedlo, skvelá obsluha a úžasné vlastné pivo
Spokojnosť vo všetkých smeroch.

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi MiroD97.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

V Červenom raku sa dá vždy chutne najesť či už máte chuť na pečenú kačku, rebrá, vynikajúci tatarák alebo len na syrový tanier. Popri tom vínko vyrobené pre nich alebo pivo ich výroby. Naozaj odporúčam.

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi Porotca.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. mája 2019

Prežili sme krásnu oslavu v priestoroch reštaurácie, boli sme maximálne spokojní s jedlom ako aj s obsluhou a výzdobou. Prístup majiteľov aj zamestnancov bol ukážkový, všetkým doporučujem tento podnik.

Dátum návštevy: máj 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi AdaKaa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LadislavL33, Majiteľ v zariadení Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa.Zodpovedané: 13. mája 2019
Prekladač Google

Ďakujeme za pochvalu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa, si pozreli aj

Dolny Harmanec, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu