Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa
Na pozícii č. 11 spomedzi 95 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Cenový rozsah: 3 USD - 16 USD
Kuchyňa: Stredomorské
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 29. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Sadol som si sám, obsluha si ma všimla po 15 minútach, naokolo sa hosťom podávali jedlá a keď som si chcel vybrať bolo mi oznámené že “nevaria”?!? cas približne o pol tretej.Ich pivo je fajn no najesť sa sem už nepôjdem.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi Jet747272.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (46)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

4846 recenzií

Zrecenzované: 22. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo chutné len som mala trošku pocit že málo okorenené/dochutené. Obsluha veľmi príjemná. Ceny sú priemerné takže ja som bola spokojná

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi MrsMichelle20.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo bolo chutné, ale občas som mala pocit že málo ochutené. Ceny sú priemerné, obsluha veľmi príjemná. V cene menu je aj 3 dc napoja čo je pozitívne.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi PatkoJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Na obsluhu a jedlo dlhé čakanie, jedlo veľmi veľmi priemerne, v jedálnom lístku je popísané krajšie ako je v skutočnosti a cena kvalite nezodpovedá

Dátum návštevy: jún 2018
Poďakujte používateľovi adriana_m9111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. januára 2018

Priemerná piváreň, vhodná na zahasenie smädu "panskej" spoločnosti ...
Nachádza sa v suteréne dolnej časti v centre B.Bystrice (Nám. SNP)

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu