Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obed - denné menü ”

Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa
Na pozícii č. 11 spomedzi 95 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Cenový rozsah: 3 USD - 16 USD
Kuchyňa: Stredomorské
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 20. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo bolo chutné, ale občas som mala pocit že málo ochutené. Ceny sú priemerné, obsluha veľmi príjemná. V cene menu je aj 3 dc napoja čo je pozitívne.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi PatkoJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (46)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

61046 recenzií

Zrecenzované: 2. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Na obsluhu a jedlo dlhé čakanie, jedlo veľmi veľmi priemerne, v jedálnom lístku je popísané krajšie ako je v skutočnosti a cena kvalite nezodpovedá

Dátum návštevy: jún 2018
Poďakujte používateľovi adriana_m9111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. januára 2018

Priemerná piváreň, vhodná na zahasenie smädu "panskej" spoločnosti ...
Nachádza sa v suteréne dolnej časti v centre B.Bystrice (Nám. SNP)

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. januára 2018

Červený rak patrí medzi moje najpreferovanejšie reštaurácie v Banskej Bystrici. Ponúkajú výborné husacie hody aj dobrý tatarák. Príjemné posedenie v lete na terase v zime v útulnej reštaurácii. Milá obsluha, dobrá kuchyňa, dobre načapované pivo a to všetko za rozumné ceny.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Iwanko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. decembra 2017

Po niekoľkých rokoch som sa vrátil na miesto, a vôbec nič ma neprekvapilo. Na predom objednanú akciu - kapustnica sa čakalo 55 min., obsluha blúdila, ako by pracovala prvý deň. Jedlo nenadchlo.Tak zase o niekoľko rokov.......

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi IgorK2745.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu