Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa
Na pozícii č. 11 spomedzi 98 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Cenový rozsah: 3 USD - 16 USD
Kuchyňa: Stredomorské
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 22. januára 2018

Priemerná piváreň, vhodná na zahasenie smädu "panskej" spoločnosti ...
Nachádza sa v suteréne dolnej časti v centre B.Bystrice (Nám. SNP)

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (49)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

101449 recenzií

Zrecenzované: 12. januára 2018

Červený rak patrí medzi moje najpreferovanejšie reštaurácie v Banskej Bystrici. Ponúkajú výborné husacie hody aj dobrý tatarák. Príjemné posedenie v lete na terase v zime v útulnej reštaurácii. Milá obsluha, dobrá kuchyňa, dobre načapované pivo a to všetko za rozumné ceny.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Iwanko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. decembra 2017

Po niekoľkých rokoch som sa vrátil na miesto, a vôbec nič ma neprekvapilo. Na predom objednanú akciu - kapustnica sa čakalo 55 min., obsluha blúdila, ako by pracovala prvý deň. Jedlo nenadchlo.Tak zase o niekoľko rokov.......

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi IgorK2745.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. decembra 2017

Príjemné prostredie, milá obsluha, príjemný výber z menu. Výborný tatársky biftek, vývar aj grilované krídelká. Chutné vlastné pivo. Vždy spokojná. Jediná drobná chyba je, že jedlo sa nepodáva na bielom porceláne. Hlavne mäsité pokrmy.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Helga L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. októbra 2017

Výborne sme sa naobedovali v tejto reštaurácii.Krásne prostredie,výborná obsluha a výborné jedlo.Varia tam denné menu,výber je z niekoľkých jedál.Skvelé.

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi dankagal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Červený rak Reštaurácia - Pivovar - Letná terasa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu