Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“všetko na jednotku”
Recenzia Pigis - ZATVORENÉ

Pigis
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 3 USD - 11 USD
Kuchyňa: Európske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 3. júna 2018

jedlo vynikajúce, atmosféra príjemná, všetko podľa našich predstáv ... boli sme tu prvý krát, ale určite nie posledný

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi zuzinka11.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 5. júna 2018
Prekladač Google

Ďakujeme :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzie (119)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

48119 recenzií

Zrecenzované: 11. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo bolo vynikajúce a originalne ;), obsluha bola príjemná. Pekne prostredie. Určite navštívime aj nabudúce. Ďakujeme a odporúčame! :)

Poďakujte používateľovi DominikaL614.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Ked cestujeme z Trnavy na Liptov spodnou trasou je toto vzdy stavka na istotu. Riskovat zle jedlo v novych "restauraciach" sa mi neoplati. Takmer vzdy si davame burger a vzdy je velmi chutny. Jedalny listok s aktualnym sezonnym menu (max 10 jedal) tiez naznacuje, ze tych par jedal by kuchar mohol doviest do dokonalosti a suroviny by mali byt cerstve. Nabuduce skusim nieco nove.

Poďakujte používateľovi Navigator770516.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 9. mája 2018
Prekladač Google

Ďakujeme :-) je nám potešením....

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. apríla 2018

Pigis som už navštívila veľa krát, ale dnes to bolo také zlé, že som sa rozhodla napísať. menu za 6,30, som hladna a časť jedla - nedopečené kuracie stehno bolo vrátené. Mali sme dostať trhané pečené mäso zo stehna a dostali sme 2 kožky mäkké, akože vykostené stehno aj so šlachami a kĺbmi zaliate omáčkou, proste sa to nedalo zjesť. Nechutné.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi AlenaBB.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 10. apríla 2018

Dobrý deň,

Vďaka za Váš čas a spätnú väzbu. Takéto recenzie vždy zamrzia a o to viac keď máme pocit že sme situáciu vydebatovali a vyriešili už keď vznikla.
Samozrejme rešpektujeme Váš názor na jedlo a že Vám to nechutilo. Keď sa stane takáto situácia, vždy sa snažíme zistiť čo sa stalo, máme snahu to vyriešiť, vysvetliť a prípadne kompenzovať zákazníka hneď v reštaurácií ako sme to urobili aj pri Vás. Pravdepodobne nedošlo k dostatočnému porozumeniu ako sme si mylne mysleli, čo nás veľmi mrzí pretože našim cieľom je zákazníkov tešiť a nie hnevať. Samozrejme budeme radi ak nás opäť navštívite a veríme že potešíme Vaše chuťové poháriky.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Výborné sezónne denné
menu, výborná káva a ešte lepšie koláče, milá obsluha.... nevieme prestať jesť❤️

Poďakujte používateľovi Kristina K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 9. marca 2018
Prekladač Google

Ďakujeme :))

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pigis, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu