Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top restika”
Recenzia Pigis - ZATVORENÉ

Pigis
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 3 USD - 11 USD
Kuchyňa: Európske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Reštaurácia je jedna z najlepších v Banskej Bystrici.
Vsetko super chutilo nam super personal a fantasticka lokalita

Poďakujte používateľovi JankaH52.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 5. marca 2018

Ďakujeme

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzie (119)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

913119 recenzií

Zrecenzované: 9. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Už vo vchodových dverách má uvítala veľmi hrejivá atmosféra...vychytané, útulne, lokálne bistro. Tekvicová polievočka a burger, príjemne som si zamaškrtil. Vrelo odporúčam dôjsť aj vegetariánom ;) Krásny moderný design, vkusné servírovanie, 4*** hviezdičky dávam pre príliš dlhé čakanie na objednávku a získava ju staff on the floor. kuchyňa je za 5***

Rozdávajte úsmev a bežne ku zákazníkom už keď prídu do dverí odporúčam staffu :)

###fresh###
###lokal###
###potencial###

Poďakujte používateľovi PaliP25.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 10. februára 2018

Dobrý deň,
Ďakujeme za recenziu. Pochvalu si veľmi vážime a nabudúce to dotiahneme aj o tú ďalšiu hviezdu :))

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Toto zariadenie sme navstivili cez vianocne sviatky avsak pri otazke co by nam doporucili,odpovedou bol vegetariansky hamburger pretoze normalne nemame☺☺☺

Poďakujte používateľovi Loksovci.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 12. januára 2018

Dobrý deň. Ďakujeme za Vašu návštevu u nás a aj za recenziu. Áno, bohužiaľ sa stala situácia kedy sme v čase sviatkov vypredali naše zásoby BIO mäsa a uprednostnili sme predávať VEGE burgre než kúpiť mäso bez BIO kvality v klasickom obchodnom reťazci. Samozrejme nás mrzí, že ste si nemohli pochutnať na šťavnatom mäsku a veríme, že sa k nám opäť vrátite ochutnať náš burger.
Pekný víkend z Pigis

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. novembra 2017

Veľmi príjemné prostredie aj obsluha. Páči sa mi, že v jedálnom lístku majú menej jedál, avšak ponuka je trochu úzka, keďže 3 jedlá zo 7 sú burgre. Čo musím vytknúť je, že burger bol príliš mastný.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JankaG51.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 19. novembra 2017

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. novembra 2017

super jedlo z lokalnych zdrojov, zvycajne tu chodievam na hamburger,ktory je uzasny,aj ked neviem ci sa netesim viac na ich domace hranolkym,ktore su prílohou. Pri pracovnych stretnutiach na kavicke je u nich bohaty vyber chutnych dezertov. Vyber jedal je mensi,ale kazdy den iny a prave preto je cerstvost zarucena. jednoznacne odporucam

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi MilanM1218.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia romanka16, Majiteľ v zariadení Pigis.Zodpovedané: 15. novembra 2017
Prekladač Google

Ďakujeme za recenziu :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pigis, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu