Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top obedy v meste”

Bistro Limone & Wine
Na pozícii č. 25 spomedzi 111 Reštaurácie v Banskej Bystrici
Cenový rozsah: 6 USD - 17 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 8. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Jednoznacne najlepsia volba obeda v Banskej Bystrici. Vyborne jedlo aj mila obsluha. Urcite mkzem len odporucit.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi 686martinf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (10)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

2610 recenzií

Zrecenzované: 29. januára 2018

Vyborne jedlo, obsluha, pristup...
Menu je sice drahsie, avsak pokial ste zmiereny s tym, ze za kvalitu si treba priplat, cena je primerana.
Jedine minus je parkovanie. Priestory od centra pomerne od ruky, ale da sa to zvladnut.
Ja osobne ocenujem aj moznost vidiet do kuchyne - open space. Vidim, ako sa moje jedlo pripravuje.
Odporucam! :)

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi albebemok.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Skvele jedlo skvela obsluha aj pri plne vytazenom osadenstve nam jedlo priniesli za par minut.dakujeme za skvely obed

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi Jozefl120.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. septembra 2017

Velmi dobrá reštaurácia na obedové menu v Banskej Bystrici. Milý personál, výborné jedlo, pomer cena/výkon na jednotku. Jediné čo by sa dalo vytknúť je problém zaparkovať, vzhľadom na to, že reštaurácia sa nachádza na okraji BB kam sa dá prísť len autom. Ale to jedlo a atmosféra to vyvážia. Boli sme tam veľa krát, ešte nikdy sme neboli sklamaní.

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi ivana862015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Bistro na vysokej reprezentativnej urovni na kraji centra. Siroke spektrum vin, moderna otvorena kuchyna, top servis, skvele menu na kazdy den, skoda ze su otvoreny iba do vecera.

Dátum návštevy: júl 2016
Poďakujte používateľovi marektomas69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 7. decembra 2016

Dakujeme velmi pekne za vasu recenziu. Do buducna pocitame aj z vecernou prevadzkou.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Bistro Limone & Wine, si pozreli aj

Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Bistro Limone & Wine? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu