Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 8:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nádherná stavba

Pre mna je toto jedna z najkrajsich stavieb nie len v budapesti ale vseobecne. Je nadherna... viac informácií

Recenzované: 21. júla 2020
jolkatravel
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
budapest

Nádherná budova parlamentu, odporúčam prechádzku večer, kedy je budova nádherne nasvietená. Čistá... viac informácií

Recenzované: 3. decembra 2019
veronikauharcekova
Prečítať všetky recenzie (41 434)
  
Recenzie (41 434)
Filtrovať recenzie
41 434 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
29 323
9 552
1 963
363
233
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
29 323
9 552
1 963
363
233
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
202541 434 recenzií
Recenzované: 12. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Úchvatná stavba v centre Budapešti. Určite sa oplatí navštíviť a urobiť si pár krásnych fotografii. Nedá sa nevidieť keď už ste tam. Krásna hlavne v noci.

Dátum zážitku: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi gabriel599h.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Najkrajsia budova v Budapesti. Urcite ju odporucam navstivit hlavne vo vecernych hodinach ked bude nadherne osvetlena. Za zmienku stoji jej poloha odkial ked tam uz budete, mate moznost okrem dunaja vidiet obdalec aj ine historicke pamiatky

Dátum zážitku: február 2018
2  Poďakujte používateľovi PatrikP384.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Návštevu určite odporúčam. Nám sa viac páčila večerná návšteva keď je všetko krásne osvetlené. Ak pôjdete do Budapešti určite to neobíďte.

Dátum zážitku: február 2018
2  Poďakujte používateľovi 102michaelaf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. februára 2018 cez mobilné zariadenie


V budapešti sme boli prvý krát a to len na pár hodín v rámci voľného času pred odletom.
Bola veľká zima ale stalo to za to.
Od parlamentu sme si prešli cez most na druhú stranu odkiaľ bol úžasný výhľad cez Dunaj na celý parlament A historické budovy
Určite sa sem ešte na dlhší čas vrátime!!

Dátum zážitku: február 2018
2  Poďakujte používateľovi annulik122.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. októbra 2017

Pekna budova, hlavne v noci. Nejhezci pamatka v Budapesti, nejlepsi je odpoledne zajit osobne dovnitr a posleze vecer na vylet na lodi

Dátum zážitku: október 2017
1  Poďakujte používateľovi Georginek22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie