Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 17:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Krásny kostol!

Stojí uprostred nádvoria Rybárskej bašty, kde veľmi vyniká, je to krásna stavba. Určite ju treba... viac informácií

Recenzované: 24. júla 2018
nicky60
,
Slovensko
Malé sklamanie

Všade zrazu chceli vstupné, do kostola, na vežu a dokonca aj na vežičky v Rybárskej bašte. Pripadá... viac informácií

Recenzované: 9. júla 2018
prochy1
,
Prešov, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (10 271)
  
Recenzie (10 271)
Filtrovať recenzie
10 271 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6 947
2 744
456
85
39
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
6 947
2 744
456
85
39
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3810 271 recenzií
Recenzované: 3. januára 2018

prekvapujúce, že sa za vstup do kostola platí, ale už sa to vo svete stáva štandardom, ale návšteva stojí za to, nezabudnuteľný zážitok, pohladenie pre dušu

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi aldo707.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Jedna z nejhezčích budov v Budapešti hned vedle Rybářské bašty.
Od stanice metra cca 15min chůze do kopce.
Určitě stojí za návštěvu.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi Gurman00710.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2017

Oplatí sa vidieť. Tento kostol a rybárska bašta sú spolu na jednom mieste. Vstupné sa platí samostatne tam aj tam. Ale kostol je naozaj veľmi pekný.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Miriam R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2017

Uchvatne miesto dychajuce starociami, chodte na bohosluzbu, organ must be, cudzinec for free. Doporucujem vyslapat hore schodmi od rieky, cestou spat sa odmenit jedlom, pivkom v belgickom style.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi JaroslavH97.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2017

Kostol vás uchváti nádhernou gotickou architektúrou.kostol bol v minulosti mešitou.Platí sa nevysoké vstupné,ale oplatí sa vidieť,je tam výstava korunovačných klenotov.Milovníci historie sa dozvedia o svätoštefanskej korune-kus historie.

Dátum zážitku: december 2016
1  Poďakujte používateľovi P7094RYeva.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie