Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 23:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Dominanta časti Buda

Krásna budova s krásnym výhľadom na rieku Dunaj a druhú stranu Pešť kde sa vyníma parlament... viac informácií

Zrecenzované: pred 1 týždňom
iveta2016
,
Slovensko
Topka v meste

Nádherné miesto odkiaľ je vidieť veľkú časť mesta. Bol som tu už niekoľkokrát a rád sa sem vrátim... viac informácií

Recenzované: 29. júna 2019
lkupca22
,
Trnava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (30 759)
  
Recenzie (30 759)
Filtrovať recenzie
30 759 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
20 241
8 376
1 758
267
117
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
20 241
8 376
1 758
267
117
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2730 759 recenzií
Recenzované: 29. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Nádherné miesto odkiaľ je vidieť veľkú časť mesta. Bol som tu už niekoľkokrát a rád sa sem vrátim zas.

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi lkupca22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Pekny vyhled pri dobrem pocasi na cele mesto i Retezovy most, urcite doporucuji pri navsteve mesta. V lete je zde kavarna a clovek se nedostane uplne do vyklenku oken, co si pamatuji tak v zime to nebylo.

Dátum zážitku: apríl 2019
Poďakujte používateľovi karolinar947.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. februára 2019 cez mobilné zariadenie

Za me urcite jeden z nejhezcich vyhledu na mesto. Nadherne hradby. Budete mit odsud prekrasny vyhled na novou cast Budapeste. Most, budova parlamentu, fotbalovy stadio a i oko Budapeste. Urcite vrele doporucuji.

Dátum zážitku: február 2019
Poďakujte používateľovi lukem0305.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. septembra 2018

Ak máte silu vystáť dlhý rad tak si kúpte lístok, vyjdete pár metrov vyššie než sú výklenky zadarmo, Horné poschodie bolo aj tak preplnené, čiže by ste za tie peniaze museli bojovať aj o miesto na pekné fotky.

Dátum zážitku: september 2018
Poďakujte používateľovi Gabika V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Uzasne miesto s vyhladom na Parlament, Dunaj. Vysli sme to podvecer, ked sa stmievalo a videli Budapest nasvietenu, presli ske sa pesoˇi od hradu az na toto miesto.
Nadherne miesto :)

Dátum zážitku: september 2018
Poďakujte používateľovi Katarina H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie