Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 23:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Kostol krala Mateja

Nadherny kostol s bieleho mramoru a zaujimavou strechou, sochami s okolitymi hradbami odkial vidiet... viac informácií

Recenzované: 5. januára 2020
milecma
,
Žilina, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Krásna budova s výhľadom na mesto

Nádherná budova s bielym mramorom a prekrásnym výhľadom na mesto. Pekná prechádzka od budovy... viac informácií

Recenzované: 15. decembra 2019
jurchu
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (31 756)
  
Recenzie (31 756)
Filtrovať recenzie
31 756 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
20 977
8 604
1 784
272
119
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
20 977
8 604
1 784
272
119
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
162131 756 recenzií
Recenzované: 29. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Jednoduchý prístup, krásne miesto s výhľadom na celé mesto, neďaleko sa nachádza hrad, je to miesto ktoré treba pri návšteve tohto miesta istotne navštíviť.

Dátum zážitku: január 2018
2  Poďakujte používateľovi mdfckr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Naozaj krasne zakutie mesta ,bola tam dost zima takze sa oblecte poriadne .
parkovat sa da na ulici pre shodami hore .
hodi tam aj bus ,
Naozaj odporucam urcite sa tam vratime .
Ked pojdete cestickou rovno sa dostanete k podniku s M hviezdou kde to vizeralo naozaj krasne

Dátum zážitku: január 2018
11  Poďakujte používateľovi sladjazekic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. decembra 2017

Určite návštevu odporúčam, pre mňa asi najzaujímavejšia oblasť Budapešti, celý komplex je veľmi fotogenický, krásne výhľady na opačnú stranu Dunaja a budovu parlamentu, vstupné na vežu je asi 1 euro.Ak ste v Budapešti na viac dní, odporúčam navštíviť aj večer, nádherne nasvietené všetky pamiatky.

Dátum zážitku: december 2017
1  Poďakujte používateľovi adacorse.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. novembra 2017

Naozaj krásne miesto s nádherným výhľadom. Rybárska bašta je súčasťou celého komplexu, ktorý sa dá pohodlnou prechádzkou zvládnuť. Vstup na vežu sa platí, ale stojí za to.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi JanaJ743.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. novembra 2017

ľahko dostupná, krásna časť mesta, odporúčam dať si kávu priamo tam, s výhľadom na Dunaj a panorámu Pešti s parlamentom v popredí

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Sightsee727584.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie