Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 23:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Prekrasny vyhled

Za me urcite jeden z nejhezcich vyhledu na mesto. Nadherne hradby. Budete mit odsud prekrasny... viac informácií

Recenzované: 16. februára 2019
lukem0305
,
Brno, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Pekný výhľad

Ak máte silu vystáť dlhý rad tak si kúpte lístok, vyjdete pár metrov vyššie než sú výklenky... viac informácií

Recenzované: 25. septembra 2018
Gabika V
,
Nitriansky kraj, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (29 384)
  
Recenzie (29 384)
Filtrovať recenzie
29 384 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19 359
8 011
1 655
252
107
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
19 359
8 011
1 655
252
107
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
192429 384 recenzií
Recenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Nadhnerne miesto i ked cez vikend je tam strasne vela turistov takze je lepsie prist ak je to mozne pocas tyzdna. My sme tam isli peso ale je tam moznost ist turistickym autobusom.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi IvkaI7.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. augusta 2017

Určite treba absolvovať,vyhlad je nádherny. Pozor na platbu za vyhiadku ,tato je platena iba na vyhlad z južnej veže,ak prejdete o kusok dalej, dostanete sa na ňu bezplatne,o čom asi vela turistov nevie a preto zaplatia. Zhora je krásny vyhlad na Parlament a mosty.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Rafaelka22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2017

Krasne miesto na budatinskom hrade s vynikajucim vyhladom. Skocte si do Mátyás templom, ako cudzinec som mal vstup zdarma. Krasne kostol, boli sme aj s kamaratkou na Vianocnej omsi s organom. Hmmm

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi JaroslavH97.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Asi nejhezci misto co je nutno videt po parlamentu, krasnej vyhled,asi se nevyplati zaplatit 800huf za to jit o par metru vys nez normalne

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Luboš A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. apríla 2017

Toto miesto nemôže vynechať nikto, kto navštívy Budapešť. Je to aj vidieť na množstve turistov, no napriek tomu si každý príde k pekným výhľadom na Pešť za Dunajom. Dá sa tam dostať prechádzkou z centra po reťazovom moste, alebo autobusom až hore, prípadne pozemnou lanovkou. Ten výhľad určite stojí za to, Dunaj, parlament, reťazový most...všetko ako na dlani. Dajú sa tam urobiť krásne fotografie či už na mesto, alebo samotnú baštu z mnoho uhlov.

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi istolar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie