Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Pamätník

Pamätník obetiam holokaustu. Je to smutné miesto, kde nájdete repliky topánok obetí holokaustu... viac informácií

Recenzované: 12. augusta 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Shoes on the Danube

Oplati sa to vidiet na vlastne oci. Navsteva tohto miesta sa da zakomponovat do prechadzky po... viac informácií

Recenzované: 8. marca 2020
LuciaMajerka
,
Šamorín, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (21 019)
  
Recenzie (21 019)
Filtrovať recenzie
21 019 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
13 981
5 348
1 417
200
73
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
13 981
5 348
1 417
200
73
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
81321 019 recenzií
Recenzované: 26. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Treba vidieť, zaberie to len chvíľku a je to blízko budovy Parlamentu hneď na brehu Dunaja. Je to naozaj smutný pohľad, ale mali by sme si pripomínať aj tuto časť dejín, aby sme zabránili jej opakovaniu...

Dátum zážitku: november 2017
2  Poďakujte používateľovi Zuzana S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2017

Toto je naozaj pre silné povahy. Pokiaľ ste sa o tejto téme viac informovali a máte prečítaných pár kníh/ pozretých zopár filmov, tak to budete prežívať naozaj silno. Je to miesto so špecifickou atmosférou. Keď to vidíte, zavriete oči a predstavíte si, čo sa tu pred pár rokmi odohralo, máte až zimomriavky a ľahko sa môže stať, že neudržíte slzy. Fakt silný zážitok. A odporúčam sa pred cestou informovať a to najmä o jednotlivých osudoch.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Sunshine670439.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi emotívny zážitok, takáto spomienka na vojnu. Skvelé je aj len tak posedieť na brehu Dunaja a užívať si výhľad.

Dátum zážitku: december 2016
Poďakujte používateľovi Veronika K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. apríla 2017

Jedna z vyrazne precenenych zalezitosti. Ano, neni to osklive, a chapu symbolicky vyznam, ale neni to zadne velke umelecke dilo.

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi 207jana.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. februára 2017

Pamätník holokaustu na brehu Dunaja - emotívny, silný zážitok pri prechádzaní okolo topánok. Spomienka, aby ľudstvo nezabudlo na hrôzy vojny.

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi Jarmila V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie