Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Krupowki street je rušná ulica

Krupowki street je rušná ulica v Zakopanom v Poľsku plná turistov, stánkov a reštaurácií, kde sa... viac informácií

Recenzované: 20. augusta 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Obchodná promenáda

Samozrejme sme ani my nemohli vynechať tento symbol v Zakopanom. Má to svoje čaro a je jedno či ste... viac informácií

Recenzované: 14. júla 2020
janusondrejka
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (2 433)
  
Recenzie (2 433)
Filtrovať recenzie
2 433 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
877
697
514
185
160
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
877
697
514
185
160
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
21262 433 recenzií
Recenzované: 22. januára 2018

Známa ulica, plná života. Obchodíky, reštaurácie, galérie a kostoly.
Uspokojí každého návštevníka. Zaslúžila by si ale viac čistoty a uprataných chodníkov od snehu. V lete to musí byť nádhera. Prídeme aj v lete.

Dátum zážitku: január 2018
1  Poďakujte používateľovi JozefM261.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. decembra 2017

Túto ulicu nevynechá snáď nikto. Nájdete tu jedlo, kávu, sladkosti, ale aj darčeky či športové potreby. Takáto ulice v slovenských Tatrách chýba. Jediný problém je nájsť predtým parkovacie miesto.

Dátum zážitku: december 2017
2  Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2017

Rušná ulica v centre Zakopaneho, je to miesto, kde určite nájde miesto na jedenie a nakúpite všetky darčeky.

Dátum zážitku: november 2017
2  Poďakujte používateľovi Miriam K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Krupowki-jedna z najkuzelnejsich ulic v celej Europe-malicky cca 300 metrovy usek na ktorom najdete naozaj vsetko od luxusnych znaciek az po starobile drevene krcmicky so skvelymi polskymi jedlami..pre mna a to som uz presla kadeco urcite TOP v CITY BREAK PO EUROPE.

Dátum zážitku: október 2017
2  Poďakujte používateľovi spatlenka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2017

určite to NAJ zo Zakopaného, ulica je plná ľudí, atrakcií a dobrých obchodov a reštaurácií. Ľudia sô tu dobrosrdečný. OPLATÍ SA navštíviť

Dátum zážitku: december 2016
3  Poďakujte používateľovi Slavomír K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie