Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“pirohy rychlo a lacno”

Pierogarnia Krakowiacy
Get food delivered
Na pozícii č. 24 spomedzi 119 Rýchle občerstvenie v Krakove
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Poľské
Štvrť: Stare Miasto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Stare Miasto
Zrecenzované: 15. marca 2018

prisli sme v case oběda, mali sme malo casu a toto bolo akurat po ruke, samoobsluha, mily priestor, jedlo urobia rychlo a je to pomerne lacne a da sa z toho najest, ziadny kulianrsky zazitok. ak mate nabity program v krakove a nemate cas sediet dve hodiny v restauracii, je to ok, jedlo je viac menej priemerne, dali sme si slane aj sladke pirohy, další krat by som skusila inu restauraciu

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi MartinaOndrej.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (1 084)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

151 084 recenzií

Zrecenzované: 2. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Najlepšie tradičné "pierogy" v meste, v krásnom tradične vyzdobenom prostredí. Oplatí sa počkať si na voľný stôl

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi Veronika M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 29. októbra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. októbra 2019

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. októbra 2019

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pierogarnia Krakowiacy, si pozreli aj

Krakov, Malopoľské vojvodstvo
Krakov, Malopoľské vojvodstvo
 
Krakov, Malopoľské vojvodstvo
Krakov, Malopoľské vojvodstvo
 

Navštívili ste Pierogarnia Krakowiacy? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu