Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 7:00 - 22:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Zimný Kraków

Krásny zimný Krakow :) jediné čo nám nevyšlo bolo počasie :D strašne fúkalo a bola zima... viac informácií

Recenzované: 6. januára 2020
NatalPave
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Krasne námestie

Krasne námestie ktoré určite každý navštívi vzhľadom k tomu že ho nemôžete prehliadnuť. Boli sme na... viac informácií

Recenzované: 2. decembra 2019
Janyjepan
,
Prešov, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (26 412)
  
Recenzie (26 412)
Filtrovať recenzie
26 412 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
20 132
5 469
670
81
60
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
20 132
5 469
670
81
60
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
192426 412 recenzií
Recenzované: 22. januára 2018

Treba zažiť vynikajúcu atmosféru "Sukienice". Oplatí sa tam ísť hlavne odpoľudnia, kedy námestie žije rôznymi pouličnými umelcami. Z veže mariánskeho kostola sa ozýva neopakovateľná trúbka "hejnala"

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi StefanM2861.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. januára 2018

Námestie čo dýcha atmosférou. Žiaľ ako aj iné turistické atrakcie - aj vo februári dosť ľudí a všetko zaujímavejšie jednoducho musíte zaplatiť. Ale aj to je jedna z ciest, ako udržiavať pamiatky v dobrej kondícií. Každopádne čisté mesto, kde sa dá aj "romanticky túlať" vo dvojici. A dokonca aj vo februári :)

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi Branislav S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Cez deň na námestí nájdete trh, je to miesto z ktorého môžete robiť hviezdicovité výlety na všetky strany. Môžete všade ísť peši.
V centre námestia je Sukienica, niekdajší trh plátna, dnes sú tu obchody so suvenírmi. Najmä kralsnym jantárim. Pod námestím je zážitkové múzeum.
Večer námestie oživujú krásne koče, za ktorými sedia elegantné dámy. Na hodinovej veži kostola trubač pravidelne trúbi nikdy nedokončenú skladbu, ktorá mala hlásiť nebezpečenstvo. Krk mu prebodol turecký šíp. Ďalšiu atrakciou sú dedičné predajkyne kvetov.
Námestie je plné dobrých reštaurácií, pivárne, cukrárne. Nechýbajú pouliční umelci. Námestie je naozaj srdcom Krakowa.

Dátum zážitku: september 2017
3  Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

krasne namestie, jedno z najkrajších co som videl vela histotickych budov skvele reštaurácie, my sme ho navštívili počas vianočných trhov a bol to krasny zazitok, toto miesto jednoducho pri návšteve Krakova nemôžete obísť

Dátum zážitku: december 2017
1  Poďakujte používateľovi pista011.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Namestie je prekrasne a velke. Vela peknych budov a architektury.
Som rad ze sa zachovalo tak vela pre buducu generaciu a udrziavaju to.
Trznica a dookola lemujuce domi su uchvatne.
Velmi krasna prechadzka.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Quest652028.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie