Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Minirestauracja "Obiady Jak u Mamy"
Na pozícii č. 7 spomedzi 51 Reštaurácie v Cieszyn
Cenový rozsah: 13 USD - 21 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Tak má vyzerať jednoduchá gastronomia Lístok jednoduchý porcie veľké a obsluha je tým pádom tiež rýchla Ceny krása Tak sa to má robit.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi igorm225.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (69)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1569 recenzií

Zrecenzované: 22. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Na "jidelnu" prodavajici kompletni obedove menu za 11.90 zl velmi pekny, cisty a svetly interier. Z nedostatku casu jsem nabidku nezkoumal a objednal menu - polevka uplne v pohode, druhe dle komentare obsluhy "typicke komunisticke jidlo" opet chutne, mozna brambory trochu rozvarene.
Celkove opravdu velmi dobre jidlo domaci kuchyne za nepochopitelne nizkou cenu.

Dátum návštevy: február 2018
1  Poďakujte používateľovi 897petrd.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 18. júla 2018

Dátum návštevy: júl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. januára 2018

Dátum návštevy: december 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Minirestauracja "Obiady Jak u Mamy", si pozreli aj

Cieszyn, Silesia Province
Cieszyn, Silesia Province
 

Navštívili ste Minirestauracja "Obiady Jak u Mamy"? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu