Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Super!!

Na pozvanie trenerov Banika Ostava som nastivil s trenermi cafe, obsluha vynikajuca, boli sme... viac informácií

Recenzované: 14. decembra 2018
LoveTravel822872
cez mobilné zariadenie
Stojí za návstěvu

Moc pěkná lokalita, určitě stojí za návštěvu a teď si můžete dát v Bolt Tower i kávu v nové kavárně... viac informácií

Recenzované: 9. augusta 2018
Denisa L
,
Praha, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (496)
  
Recenzie (496)
Filtrovať recenzie
496 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
373
99
20
4
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
373
99
20
4
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16496 recenzií
Recenzované: 13. februára 2019

Jedná se o stavby Vítkovických železáren, s možností prohlídky a výstupu na vyhlídku s restaurací. Vhodné pro milovníky techniky.

Dátum zážitku: február 2019
1  Poďakujte používateľovi hanka1111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Na pozvanie trenerov Banika Ostava som nastivil s trenermi cafe, obsluha vynikajuca, boli sme ocareny, miesto skvelé, doporucuji!!! Krasny zazitok. S pozdravom Richard Strazan

Dátum zážitku: december 2018
1  Poďakujte používateľovi LoveTravel822872.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Moc pěkná lokalita, určitě stojí za návštěvu a teď si můžete dát v Bolt Tower i kávu v nové kavárně (200 Kč vstup z toho 100 Kč na útratu).

Dátum zážitku: august 2018
1  Poďakujte používateľovi Denisa L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Pavlína C, Marketing and communication v zariadení Dolní Vítkovice.Zodpovedané: 22. augusta 2018
Prekladač Google

Děkujeme za návštěvu i recenzi! Kromě skvělé kávy v Bolt Café můžete navštívit také Svět techniky nebo Multifunkční aulu Gong. Těšíme se na Vaši další návštěvu :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Nádherný industriali priestor. Odohráva sa tu množstvo podujatí a nachádza množstvo aktivít. Počas letných mesiacov odporúčam navštíviť.

Dátum zážitku: júl 2018
Poďakujte používateľovi AlM2155.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Uzasna kaviaren v oblakch s vyhladom na celu Ostravu. Vynikajuca kava a najkrajsi vyhlad. Zazitkova kaviaren, ktoru 100% odporucam.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi MilanR360.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie