Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepšia reštika”
Recenzia Comedor Mexicano

Comedor Mexicano
Na pozícii č. 5 spomedzi 393 Reštaurácie v Ostrava
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Veľké skupiny
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Zrecenzované: 20. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Najlepšia reštauracia v Ostrave!!! Milí personál. Jedlo na jedničku... vrelo odporúčam... najlepšie steaky

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi mariomZ6905CN.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (436)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

48436 recenzií

Zrecenzované: 17. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie mexickej restauracie, mila obsluha, vyborne pivo a skvele jedlo Pri navsteve Ostravy sem treba urcite zavitat ☺️

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi alex_somorovska.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. marca 2017

Výborná obsluha, naprosto perfektní domluva i v anglickém jazyce a jídlo špičkové. Číšník doporučil správnou úpravu steaků i víno.

Dátum návštevy: marec 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Tereza S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredi, ochotna a kvalitni obsluha. Jidlo vyborne. Doporucuji jejich zebra a z predkrmu svestky ve slanine. Oboje je luxusni zalezitost.
Jen obcas trva dele nez vam donesou jidlo.
Rozhodne doporucuji.

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi Pavel V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. septembra 2016

Absolútna spokojnosť.
V tejto reštaurácii sme boli druhý krát a opäť sme boli nadmieru spokojí. V Ostrave sme už vyskúšali viacero reštaurácií, no len v tejto sme najviac spokojní, preto ak budeme najbližšie v Ostrave, určite pôjdeme rovno tu.
Prostredie a vybavenie reštaurácie je štýlové, dekorácie doladené a celá jedna stena je presklenná, takže máte výhľad na pešiu zónu.
Personál je upravený, milý, ochotní, odborný, stále usmievavý, vie odporúčiť, upozorniť na dlhšiu čakaciu dobu pri niektorých jedlách.
Široká ponuka nápojov. Primeraná ponuka jedál. Všetky jedlá nám veľmi chutili, fazuľa bola pripravená "al dente" a nie na blato ako inde. Ja nepreferujem pikantné jedlá, ale tieto boli tak akurát, že som nemala problém zjesť porciu. Všetky mäsá ktoré sme mali boli pripravené medium, čo by takto malo byť v každej reštaurácii. Porcie jedál sú dostatočne veľké, niektoré až veľmi veľké. A pred jedlom podávajú pozornosť podniku v podobe tortilla chips s pikantnou salsou.
Túto reštauráciu môžem vrelo ODPORÚČAŤ, kto má rád vyššiu úroveň a kvalitné jedlá.

Dátum návštevy: september 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi TatryAnna.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Comedor Mexicano, si pozreli aj

Ostrava, Moravskosliezsky kraj
 
Ostrava, Moravskosliezsky kraj
Ostrava, Moravskosliezsky kraj
 

Navštívili ste Comedor Mexicano? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu