Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 16:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Výlet s rodinou do zoo ostrava

Veľmi super krásne zvieratá suber obsluha atrakcie suveniri krásne vybehy pre zvieratá možnosť... viac informácií

Recenzované: 30. decembra 2019
bezek226
,
Liptovský Hrádok, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Skvelý návrat

Vrátili sme sa po 9 rokoch no ostali sme milo prekvapení. Zoo je pekne prerobená. Dnu je kopec... viac informácií

Recenzované: 8. októbra 2018
Mastna_Klobasa
,
Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (546)
  
Recenzie (546)
Filtrovať recenzie
546 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
335
154
41
10
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
335
154
41
10
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
914546 recenzií
Recenzované: 14. februára 2018

Velky areal, logicky rozcleneny, spousta zvirat, moderne upravena zoo. Neustale zlepsovani a rozsirovani okruhu pro navstevniky.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi Jan K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. októbra 2017

Veľmi pekné ZOO, ktoré predčilo naše očakávania. V okolí veľké množstvo možností na parkovanie prípadne je i pohodlne dostupné pomocou MHD.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Juraj P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. mája 2017

Dostupnosť do ZOO z Ostravy hl. nádražia je veľmi dobrá, jazdí tam trolejbus č. 106 (kde musíte urobiť pár krokov ku vstupu), alebo 104 (na ktorú musíte v meste alebo na zastávke revírni bratrská prestúpiť). Samotná ZOO je moc pekná, s vyžitím aj pre tých nejmenších. V určitých pavilónoch kde sú zvieratka, možu deti voľne vstúpiť a nakŕmíť ich (samozrejme potravou pre zvieratka, sú tam automaty, tak je potřeba mať drobné). Bufety a stánky sú v plnom prúde, kde využívajú plastové poháre, ktoré Vám zapožičajú za 50kč s motívom zvierťiek zo ZOO. ak sa Vám ten pohár páči, možete si ho nechať za 50kč. Doporučujem aj jazdu vláčikom, ušetrí Vám nohy a čas.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi TinkaHaladej.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Radi tu chodíme, pretože máme ešte malé deti a vyhovuje nám tento typ trávenia voľného času, keď sa deti vzdelávajú aj oddychujú súčasne. Na cestičkách sa striedajú zvieratká s oddychovými zónami a stánkami s občerstvením. Pekná a príjemná ZOO, páčilo sa nám viac ako v BA.

Dátum zážitku: apríl 2016
Poďakujte používateľovi GabikaH4.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. novembra 2016

Každý rok se těšíme na návštěvu Zoo Ostrava, jízda vláčkem nesmí chybět. Tiše pozorujeme místní faunu a jsme fascinování.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi EscapeGame_cz.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie