Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (661)
Filtrovať recenzie
662 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
528
105
15
10
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
528
105
15
10
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
914662 recenzií
Recenzované: 7. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Momentalne jsem ubytovana v hotelu, nemuzu vytknout vubec nic, velice prijemni zamestnanci jak na recepci, tak na snidani. Pokoje ciste, luxusne zarizene, postel i polstare vse velice pohodlne. Nadstandardní snidane s vyberem uplne pro kazdeho, skvela dostupnost do centra mesta. Vsem doporucuji :)!

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Sweetchilli3737.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NH_Olomouc, Generální ředitel v zariadení NH Collection Olomouc Congress.Zodpovedané: 8. novembra 2017
Prekladač Google

Vážená slečno,
jsme moc rádi, že si pobyt v NH Collection Olomouc hotelu užíváte, a své pozitivní pocity sdílíte s ostatními. Vaše milá slova budu sdílet s celým týmem.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Firemni konference pro partnery, dobre misto pro tento typ aktivit, zejmena chci ocenit skvelou praci cisnika Honzy v prubehu ctvretecniho vecera..... Dobra gastronomie, velky vyber pri snidani, prostorne ciste pokoje.

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Petr P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NH_Olomouc, Generální ředitel v zariadení NH Collection Olomouc Congress.Zodpovedané: 18. septembra 2017
Prekladač Google

Vážený pane,
bylo pro nás potěšením se o Vás starat a jsem velmi rád, že jste si pobyt u nás užil včetně gastronomických kreací naší kuchyně, snídaně a samozřejmě servisu.
Vaše slova jsem sdílel s celým hotelovým týmem.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Toto je uz druhy krat co som v tomto hoteli, a opat nesklamal. Izby perfektne, personal profesionalny a mily, ranajky su famozne a pestre, restauracia je vyborna. Naozaj nemam co vytknut tomu hotelu. Je to uzasne.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi adnanhamzic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NH_Olomouc, Generální ředitel v zariadení NH Collection Olomouc Congress.Zodpovedané: 28. augusta 2017
Prekladač Google

Vážený pane,
bylo pro nás potěšením se o Vás starat a jsem velmi rád, že jste si pobyt u nás užil včetně pohodlného pokoje, snídaně a samozřejmě servisu, kterým je NH Collection Olomouc hotel proslulý. Děkujeme za milá slova a pochvalu našeho vstřícného a ochotného týmu. Vaše slova budu sdílet s celým týmem.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2017

Hotel je dobre situovany kedze je 10 minut od centra mesta ktore je naozaj carovne . My osobne sme tam travili skoro kazdy vecer. Sluzby a okolie hotela naozaj vynikajuce, jedlo taktiez. Ubytovanie je velmi dobre. Upratovacie sluzby tiez vynikajuce stale sa upratovalo menili sa postelne uteraky atd. Sluzby velmi dobre, stale nam poradili ked sme sa potrebovali zorientovat v okoli.

Dátum pobytu: január 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi katanata2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NH_Olomouc, Generální ředitel v zariadení NH Collection Olomouc Congress.Zodpovedané: 14. februára 2017
Prekladač Google

Vážený hoste,
mockrát děkujeme za Váš hezký komentář. Jsme moc rádi, že jste si pobyt v NH Collection Olomouc Congress hotelu užili.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. novembra 2016

Hotel je na vysokej úrovni a skutočne si 4 hviezdičky zaslúži, možno aj 5. Personál bol veľmi milý, v reštaurácii všetci "kmitali". Co sa týka výberu jedla... vynikajúci. Skutočné gastronomické lahôdky. Izba bola krásna, čiastá, priestranná s výhľadom na fotbalové ihrisko. Využili sme aj služby wellnes... hotel ponúka niekoľko druhov saun, bazénov. Dobre sme sa tam zrelaxovali. Hotel je vo veľmi tichom, príjemnom prostredí. Do tohto hotela by sme sa chceli určite ešte vrátiť. Vrelo dporúčame!

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi martinstuber2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia NH_Olomouc, Generální ředitel v zariadení NH Collection Olomouc Congress.Zodpovedané: 3. novembra 2016

Vážený pane,
velmi pekne ďakujeme za Váš milý komentár na náš hotel po Vašom pobyte u nás.
Vážime si každej spätnej väzby našich hostí a takýchto pozitívnych eště viac.
Tento komentár budeme určite zdielať s celým týmom.
Ďakujeme a prajeme krásny den.
Tomáš Rousek
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie