Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Tip na prechádzku po Lednickom areáli

Zaujímavé miesto, ak ste už navštívili zámok a Minaret. Toto miesto dokresľuje akým spôsobom žili... viac informácií

Recenzované: 22. mája 2018
slovpeter
,
Bratislava, Slovensko
Veľmi zaujímavé a netradičné miesto.

Na pohľad zrúcanina, ale umelo postavená - to sa len tak nevidí. Pekná zvonka, zaujímavé sú aj... viac informácií

Recenzované: 4. októbra 2016
jana1965
,
Bratislava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (83)
  
Recenzie (83)
Filtrovať recenzie
83 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
35
32
14
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
35
32
14
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1683 recenzií
Recenzované: 9. septembra 2018

Mensi hrad, ale oplati sa vidiet. Je dost skryty. najlahsie je pristupny autom, ale po uzkej ceste. Z niektorej casti vyzera ako zrucanina. Pred hradom je maly bufet, dali sme si tam hotdog. Oplati sa vidiet tento hrad, ak chcete mat zkompletovane vsetky pamiatky v Lednicko-Valtickom aerali.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi jaroy33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. mája 2018

Zaujímavé miesto, ak ste už navštívili zámok a Minaret. Toto miesto dokresľuje akým spôsobom žili vtedajší páni Lednice. Veľmi zaujímavá, hoci krátka prehliadka. MAli sme štastie na skvelého zábavného sprievodcu. Dobrý tip na výlet bicyklom. Ak pojdete peši choďte radšej skoro ráno, alebo až popoludní, aby Vás nezničilo letné slnko. Od Janova hradu, chodí raz za hodinu loďka k Minaretu.Od Minaretu možete pokračovať loďkou až k zámku, ale odporúčam radšej pešiu prechádzku po rannom lese. Pri hrade sú dva bufety , takže neumriete od smädu :)

Dátum zážitku: máj 2018
Poďakujte používateľovi slovpeter.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. mája 2018

K hradu sme prisli o 15:40 a najblizsie prehliadka bola az o 17:00. A pritom trva len 25 minut. Takze z prehliadky nebolo nič. Odporúčam zvážiť robenie prehliadok častejšie, bola sobota a bolo aj vľa návštevníkov.

Dátum zážitku: máj 2018
Poďakujte používateľovi 499roman.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. marca 2017

Tento hrad, novovybudovaný, je naozaj veľkým prekvapením.. o čom rozprávam uvidíte pri jeho prehliadke.. Veľmi zaujímavá stavba, zvonka vyzerá malá, ale pri prechádzaní jednotlivými úsekmi hradieb zistíte, že je prekvapivo veľký... Má krásnu veľkú poľovnícku sálu ..

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi _gabika_gonscak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. októbra 2016

Na pohľad zrúcanina, ale umelo postavená - to sa len tak nevidí. Pekná zvonka, zaujímavé sú aj vnútorné priestory, hoci nie sú veľké. Pri Janovom hrade sa dá oddychovať,aj si zašportovať, nájdete tu dobré občerstvenie. Také pohodové miesto. Dostanete sa sem buď loďou od Minaretu, pešo od zámku Lednice (asi 3 km,pohodová prechádzka parkom po rovine), na koči ťahanom koňmi od zámku alebo autom, zaparkujete pár krokov od stavby.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi jana1965.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie