Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: Zatvorené
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Raj kvetov

Na rozdiel od zamku, vstupné dost vysoké. Napriek tomu, stoji za to. Rozmanité tropické rastliny... viac informácií

Recenzované: 23. augusta 2019
lucia7ve
,
Trnava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Príjemná prechádzka

Skleník pri návšteve Ledníc rozhodne netreba opomenúť. Je krásny, rastlinky a kvetinky očarujúce... viac informácií

Recenzované: 13. februára 2019
Evita267
Prečítať všetky recenzie (81)
  
Recenzie (81)
Filtrovať recenzie
81 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
46
28
6
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
46
28
6
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2781 recenzií
Recenzované: 13. februára 2019

Skleník pri návšteve Ledníc rozhodne netreba opomenúť. Je krásny, rastlinky a kvetinky očarujúce. Ide o veľmi peknú romantickú prechádzku.

Dátum zážitku: júl 2018
1  Poďakujte používateľovi Evita267.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. januára 2019

Nádherne miesto, vidieť tu um, cit, precíznosť, zmysel pre detail, množstvo výborne odvedenej odbornej práce.
V skleníku je veľká zbierka teplomilných exotických rastlín, všetkých farieb, tvarov a rozmerov. Doplnené je to aj o vodné prvky, aj s rybičkami.
Skleník je otvorený len sezónne (v zime zatvorený). Patrí ku Ledickému zámku, ale dá sa navštíviť samostatne. A vždy sa v ňom zohrejete :)
Rozhodne by som ho zaradila do miest, ktoré určite treba navštíviť.

Dátum zážitku: apríl 2018
2  Poďakujte používateľovi akamata.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. októbra 2018

Zámocký skleník nachádzajúci sa v objekte zámku Lednice je naozaj niečo, čo tak ľahko inde nenájdete. Je to skleník, ktorý už od vonku svojimi rozmermi a architektúrou zaujme na prvý pohľad. A keď vojdete doň, Vaše očakávanie nádherného zážitku bude isto iste potvrdené. Čaká Vás v ňom obrovské množstvo tropických a iných rastlín, pričom sa budete cítiť ako by ste sa nachádzali niekde vo svete rastlinných zázrakov.

Dátum zážitku: september 2018
2  Poďakujte používateľovi casio336.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2018

Zámocký skleník je súčasťou zámku Lednice a Zámocký skleník je 92 metrov dlhý, 13 metrov široký a 10 metrov vysoký. Pri prehliadke vás nebude zdržiavať ani poháňať sprievodca, takže je na vás, aké tempo zvolíte, koľko litrov zdravého prírodného vzduchu vdýchnete a ako veľmi krokov urobíte.Na hlavu kvapká horúca voda, v ušiach znie špliechanie zlatých kaprov v jazierku, na nosné dierky útočia divoká vôňa orchideí. Vzduch oťažieva horúčavou a kropaje rosy sa blyští v drobných kvapôčkach v lístie ... Skleník je otvorený aj o zimných víkendov, tak sa sem neváhajte zájsť ohriať.

Dátum zážitku: august 2018
2  Poďakujte používateľovi MAGDALENA11111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2018

skleník navštevujeme často 3-4 do roka, vždy si ho užijem.....ak máte radi rastlinky vrelo odporučam

Dátum zážitku: júl 2018
Poďakujte používateľovi jarka2132018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie