Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Super výhľad

Výhľad na celé okolie je nádherný. Nechcelo sa nám ísť ani dolu. Po schodoch sa kráčalo pohodlne. V... viac informácií

Recenzované: 22. augusta 2019
IgorTT
,
Vers-Pont-du-Gard, Francúzsko
cez mobilné zariadenie
Minaret - zaujímavé

Tento minaret je naozaj zaujímavá stavba nachádzajúca sa v objekte Zámku Lednice, ku ktorej sa dá... viac informácií

Recenzované: 20. augusta 2019
casio336
,
Zvolen, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (159)
  
Recenzie (159)
Filtrovať recenzie
159 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
93
48
17
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
93
48
17
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16159 recenzií
Recenzované: 22. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Výhľad na celé okolie je nádherný. Nechcelo sa nám ísť ani dolu. Po schodoch sa kráčalo pohodlne. V Minarete sú 3 vyhliadkové plošiny. Vstupenky kúpite len v hotovosti v CZK. Postaršia pani pri pokladni je bez záujmu a ochoty čokoľvek vysvetlit či poradiť. Postoj neobťažujte ma. Okolo Minaretu je vystavané lešenie.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi IgorTT.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2019

Tento minaret je naozaj zaujímavá stavba nachádzajúca sa v objekte Zámku Lednice, ku ktorej sa dá dostať niekoľkými spôsobmi a to krásnou prírodou pešo, bicyklom, na konskom povoze, alebo loďou. Vrele odporúčam aj rodinám s malými deťmi.

Dátum zážitku: august 2019
1  Poďakujte používateľovi casio336.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. februára 2019

K Minaretu sa môžete dostať plavbou na loďke alebo okolo 30 minútovou prechádzkou zo zámku Lednice. Určite by som však k Minaretu odporúčala prechádzku, ktorá bola naozaj nádherná. Minaret je zaujímavá stavba, avšak patrí medzi tie, ktoré sa oplatí navštíviť raz a stačí. Až tak úplne ma neuchvátila no napriek tomu bol výhľad z hora nádherný. Neodporúčam pre ľudí, ktorí trpia strachom z výšky. Môj ocino a brat sa otočili hneď na prvom balkóniku a hore ani nevyšli :D

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi tripytipy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Zaujímavé spestrenie prechádzky v rámci Ledníc, avšak zaplatiť si za výstup a na vrchole nič moc výhľad... stačí raz vidieť, okolie Minaretu otrasne cítiť socializmom... káva 10Kčs a záchodky no comment...

Dátum zážitku: september 2018
Poďakujte používateľovi OndrejLuigi.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. novembra 2018

po navsteve lednickeho zamku sme stravili prijemnou plaubou malym clnom po zamockom kanale z minaretom koh i nor.celkom prijemne zakoncenie navstevy lednic.pred zamkom moznost vynikajuceho obeda pred cestou domov!

Dátum zážitku: máj 2018
1  Poďakujte používateľovi fernandeza28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie