Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 8:15 - 18:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Procházka

Katedrála, která je dominantou Brna a zároveň místem s příjemnou atmosférou, krásným okolím a... viac informácií

Recenzované: 14. februára 2020
Arianrhod888
,
Brno, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Svaty Petr a svaty Pavel!

Clovek muze prozivat sacrum w tichu, v soustredeni a v modlitbe. Velka lekce pokory a porozumeni... viac informácií

Recenzované: 29. januára 2020
michaelbC5877UK
,
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Česká republika
Prečítať všetky recenzie (1 028)
  
Recenzie (1 028)
Filtrovať recenzie
1 028 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
565
375
84
4
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
565
375
84
4
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
12171 028 recenzií
Recenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Pekný chrám v historickom centre mesta, stojí určite za návštevu. Rozhodli sme sa ísť aj na výhliadku z kostola, ktorá nás však sklamala, bola pomerne nebezpečná a nie celkom príjemná, neodporúčame.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi majxan14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. februára 2018

nádherná prohlídka kostela s vyhlídkou z věže, kde musíte vyšlapat 130 schodů, ale stojí to za to. Pro veřejnost je zpřístupněna románsko-gotická krypta, kde se konají výstavy

Dátum zážitku: december 2017
3  Poďakujte používateľovi 65ilja.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Krasna katedrala z vonku aj z vnutra dycha historiou. Clovek sa moze vo vnutri poprechadzat sadnut do lavice pomodlit. Pocitovo je to velmi krasne miesto.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi milamber79.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. februára 2017

Určite treba vyšliapať hore na vežu, ten výhľad stojí za to!!! Vstupné možno platiť len v hotovosti, možná platba v EUR.

Dátum zážitku: február 2017
1  Poďakujte používateľovi Zuzana82.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Nádherná brněnská katedrála. Uvazuje kontinuální vývoj architektury od gotiky po baroko. Kvalitní kněží a hudební doprovod.

Dátum zážitku: január 2017
Poďakujte používateľovi Ondra P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie