Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (316)
Filtrovať recenzie
316 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
78
118
76
30
14
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
78
118
76
30
14
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16316 recenzií
Recenzované: 30. decembra 2016

Ked sme v Brne, vzdy sme ubytovani v tomto hoteli. Boli sme tu uz viackrát a vzdy sme boli spokojni. Personal hotela je mily a ochotny vyhoviet poziadavkam hosti. Izby su ciste, denne udrziavane. Z vyssich poschodi hotela je pekny vyhlad.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi SIMONA B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlenaKamrlova, Manažer v zariadení Orea Hotel Voronez.Zodpovedané: 3. januára 2017

Vážená pani Simona B,
ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie nášho hotela. Sme veľmi radi, že po príjazde do Brna využívate práve Orea Hotel Voroněž. Nesmierne nás teší Vaša spokojnosť s personálom hotela a s čistotou a udržiavanosťou hotelových izieb. Dúfam, že nás čoskoro opäť navštívite.
S poďakovaním,
Viktória Káderová, recepčná.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. septembra 2016

Hotel má výbornú polohu pri brenskom výstavisku len 20-30 min pešo od centra. Svojim vzhľadom veľmi neláka. Interiér je však v poriadku prispôsobený svojim hviezdičkám. Izby boli pri príchode čisté. Prekvapením bola na izbe rýchlovarná kanvica s čajmi a instantnou kávou. V kúpeľni by som ako nevýhodu videl umiestnenie WC misy blízko steny. Objemnejší ľudia môžu mať problém.
Jedlo, ktoré sme ochutnali na večeru bolo výborne dochutené, mäsko mäkké. Na raňajky si môžete vybrať z bohatých švédskych stolov. Náladu nám zlepšil veselo sa usmievajúci personál, ale našli sa aj ich kolegovia, ktorým úsmev na tvári zamrzol.
Ak je možnosť, žiadajte si izbu s výhľadom na centrum mesta. Z deviateho poschodia je to úžasné najmä v noci.

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Jozef C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlenaKamrlova, Manažer v zariadení Orea Hotel Voronez.Zodpovedané: 4. októbra 2016
Prekladač Google

Vážený pane Jozefe C,
Děkujeme za Vaši návštěvu v Orea Hotelu Voroněž. Těší nás, že jste si pobyt u nás užil a současně oceňujete další dovybavení pokoje. Velmi rádi slyšíme, že Vám u nás chutnalo, náš personál byl přátelský a především, že si od nás odnášíte zážitek ve formě nočního pohledu na město Brno s dominantou osvětlené katedrály Petrova a hradu Špilberku.
Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vaši příští návštěvu, rádi Vás u nás opět uvítáme.
S úctou
Alena Kamrlová – vedoucí recepce

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 18. mája 2019

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. mája 2019

Dátum pobytu: máj 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Destination777198, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zariadení Orea Hotel Voronez.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. februára 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: február 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie