Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborné jedlo”

Buffalo American Steakhouse
Na pozícii č. 35 spomedzi 1 137 Reštaurácie v Brne
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 31. marca 2018

Veľmi pohodové posedenie v príjemnom prostredí. Ubytovaní sme boli hneď vedľa v hoteli, takže sme to mali doslova len na skok. Vynikajúce jedlo, ktoré boli štýlovo naservírované. Primeraná cena, veľmi milá obsluha. Len ma mrzí, že som neochutnala steak z krokodíla :P

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi VeronikaB1294.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (57)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

5957 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 12. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Buffalo American Steakhouse, si pozreli aj

 

Navštívili ste Buffalo American Steakhouse? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu