Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
Recenzia Cukrarna Celerin

Cukrarna Celerin
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Rýchle občerstvenie v Telč
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 7. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Príjemné miesto na posedenie s dobrou kávou a úžasným výberom zákuskov, promptna a príjemná obsluha :)

Dátum návštevy: apríl 2018
Poďakujte používateľovi Cruiser765517.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (69)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1569 recenzií

Zrecenzované: 27. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Výborné zakusky (tradiční i netradiční), skvělá káva a příjemná obsluha. Cukrárna spojená s hotelem.

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi martincD2697TQ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Prumerna cukrarna, mila obsluha. Domaci slehacka, zakusky na me prilis sladke. Kava neni pro fajnsmekry, cerstvy zazvorovy caj potesil.

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi petradan2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 14. augusta 2019

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. augusta 2019

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Cukrarna Celerin, si pozreli aj

 
Telč, Kraj Vysočina
Telč, Kraj Vysočina
 

Navštívili ste Cukrarna Celerin? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu