Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uzasny zazitok”

Staroměstská Restaurace
Na pozícii č. 1 762 spomedzi 6 223 Reštaurácie v Prahe
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa, Rodiny s deťmi, Romantické
Možnosti stravovania: Raňajky, Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 14. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Chcem podakovat vsetkym zamestnancom za uzasny gastronomicky zazitok. Servis je prijemny, rychly, efektivny a krasne usmievavy. Jedlo bolo fantasticke a chutne. Ako od babicky. Vrchny casnik, ktory ma kasiroval bol prijemny: podakoval mi za navstevu a poprial vsetko dobre. Potesilo ma to. Malokde sa vidi tak ludsky a prijemny pristup. Urcite doporucujem tuto nadhernu restauraciu na este krajsiom mieste na Staromestskom namesti. Top

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi 497jojos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (1 290)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

151 290 recenzií

Zrecenzované: 29. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Dobre pivo , mila obsluha,
boli sme teras este v zimnom obdobi no dalo sa sediet na terase .
urite pojdeme opet
odporucame

Dátum návštevy: január 2018
11  Poďakujte používateľovi sladjazekic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Musím sa podeliť o dnešnú skúsenosť. Už min. 5 rokov chodíme do tejto reštaurácie. Vždy sme boli so všetkým spokojní aj keď sme si niekedy dlhšie počkali. Ale čo sme zažili dnes tak asi v najbližšej dobe túto reštauráciu nenavštívime. A asi nebudeme jediný. Dôvod? Mali sme osobne objednaný stôl deň vopred ale už pri objednávke sa nám nezdal personál. Dnes sa nám to potvrdilo. Absolútna neochota 45 min. sme čakali na pivo a na jedlo ani nehovorím. Ešte že jedlo bolo OK. Ale celý personál nie na zn. 5 ale na -5. To som ešte nezažila. Asi je tam nový majiteľ a s personálom nie “českým” to absolútne nezvládajú. KATASTROFA na tak vychýrenú reštauráciu.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi kvetoslavam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Super jedlo a velmi mila obsluha, ochotne poradili, zavtipkovali. Restauracia ma skveku polohu. Ceny su primerane.

Dátum návštevy: september 2017
1  Poďakujte používateľovi RomanT1178.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. decembra 2016

Pri každej návšteve Prahy máme zastávku v tejto reštaurácii. Väčšinou si ju dopredu objednáme, lebo býva skoro vždy obsadená. Nevyplatilo sa nám to pri poslednej návšteve. Opomenuli sme si objednávku no a tak sme sa nedostali k obedu. Iba keby sme si tak hodinku počkali. Nevadilo nám to, lebo sme si len potvrdili, že je to dobrá reštaurácia v ktorej je vždy ochotný personál s dobrým jedlom..... a tak sme pokračovali v prechádzke a dali si obed pri stánkoch. Naša chyba iba sme sa poučili :-).

Dátum návštevy: december 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi kvetoslavam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Staroměstská Restaurace, si pozreli aj

 

Navštívili ste Staroměstská Restaurace? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu