Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vyborné”
Recenzia Hybernia

Hybernia
Na pozícii č. 1 202 spomedzi 6 190 Reštaurácie v Prahe
Kuchyňa: Európske, České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Raňajky, Obed, Večera, Rezervácie
Štvrť: Nové Mesto
Zrecenzované: 27. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Prijemne miesto,skvelé jedlo (hlavne hranolky ku Burgrom su uzasné) Prijemná obsluha + iqos friendly prijemne prekvapil.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi vj_pedro.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (1 078)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

481 078 recenzií

Zrecenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo bolo OK, primerané k cene a lokalite, obsluha pôsobila uspěchane a bez záujmu, pivo natočené z rychliku charakteristické pre nižšiu cenovú hladinu

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Tomáš J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Do Hybernie chodim hlavne ve vsedni dny na obed. Servis je vzdy rychly, jidlo kvalitni s je z ceho vybirat, i kdyz se omezite jen na obedovou nabidku. Spolu se slevovou kartickou se dostanete na cenu, ktera je v kombinaci s nabizenou kvalitou bezkonkurencni.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi otomars2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Nahodou sme natrafili na tento podnik a mozem povedat ze som bola velmi spokojna, mila obsluha, velmi dobre pivo a vyborne jedlo. Prostredie a astmosfera velmi dobra. Odporucam jednoznacne.

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi janab836.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Dalsi z nasich oblibenych restauraci. Zatim jsme neochutnali nic, s cim bychom mohli byt nespokojeni. Pivo vyborne, porce velke. Doporucujeme!

Dátum návštevy: september 2016
Poďakujte používateľovi Citron007.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Hybernia, si pozreli aj

 

Navštívili ste Hybernia? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu