Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Invisible Exhibition - Neviditelná výstava
Dnes otvorené: 12:00 - 20:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Super

Úžasná skúsenosť, odporúčam každému :)! Bola som prekvapená, aké všetky situácie mám možnosť... viac informácií

Recenzované: 10. júna 2018
mariannka98
,
Senec, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Nevahejte

Nevahejte navstivit tuto “vystavu”... skvely pruvodce a odnesete si neuveritelne zazitky ze sveta... viac informácií

Recenzované: 16. februára 2018
156roman_
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (340)
  
Recenzie (340)
Filtrovať recenzie
340 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
300
32
5
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
300
32
5
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16340 recenzií
Recenzované: 10. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Úžasná skúsenosť, odporúčam každému :)! Bola som prekvapená, aké všetky situácie mám možnosť skúsiť ako “slepá”. Perfektne!

Dátum zážitku: jún 2018
Poďakujte používateľovi mariannka98.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Nevahejte navstivit tuto “vystavu”...
skvely pruvodce a odnesete si neuveritelne zazitky ze sveta slepych, vcitite se do jejich zivota a na zaver se muzete osvezit v kavarne a zkusit si objednat, napit a zaplatit v uplne tme, opravdu silny zazitek

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi 156roman_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Nový zážitok ocitnúť sa v uplnej tme a vnímať svet “očami nevidomých”...zo začiatku sa može zdať, že je to mierne skľučujúce, ale netreba sa zľaknúť a ísť si to “zažiť”...po tejto skúsenosti budú mať nevidomí váš ešte vačší obdiv!

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi EvaZ728.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Odporúčam vyskúšať a spoznať niečo viac o slepote. Človek si aspoň na chvíľu uvedomí a možno aj na dlhšie ako je dobre mať zdravy zrak.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi jozeff15.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. augusta 2015

vynikajúci projekt kde si môžu vidiaci vyskúšať svet nevidiacich.Konajú sa aj večere v tme alebo ochutnávky vína v tme .Skutočne výnimočný zážitok.

Dátum zážitku: júl 2015
Poďakujte používateľovi laco_ontheroad.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Invisible E, Manažer komunikace v zariadení Invisible Exhibition - Neviditelná výstava.Zodpovedané: 9. augusta 2015
Prekladač Google

Děkujeme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie