Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Obráťte sa na poskytovateľa ubytovania a získajte informácie o dostupnosti.
Dostupné sú podobné hotely.
Zobraziť všetko
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (773)
Filtrovať recenzie
773 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
440
242
56
18
17
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
440
242
56
18
17
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
712773 recenzií
Recenzované: 25. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Dakujem krasne za prijemne rozmaznavanie mojej osoby, pocas sluzobnej cesty:-) a tie vynikajuce ranajky, mily personal a slecna na recepcii mi velmi pomohla , velke dakujem a tesim sa kedy budem moct znovu k Vam prist ☺

Dátum pobytu: október 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi FrequentFlier737516.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Petr B, Manažer komunikace s hosty v zariadení Galerie Royale.Zodpovedané: 27. októbra 2017
Prekladač Google

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi mily a ustretovy personal, dobra lokalita, dostupnost, chutne jedlo, urcite sa este vratim.odporucam je tu prijemne prostredie, izby su pekne a cisto zariadene.v ktorom sme sa velmi dobre citili.

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi ewelin96.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Petr B, Manažer komunikace s hosty v zariadení Galerie Royale.Zodpovedané: 27. októbra 2017
Prekladač Google

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. októbra 2017

Skvelý, pekne zariadený hotel s dobrou atmosférou, milí personál a výborné raňajky. Hotel sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite. Určite hotel ešte využijeme aj pri ďalšej návšteve Prahy. Určite odporúčam.

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Global659215.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Petr B, Manažer komunikace s hosty v zariadení Galerie Royale.Zodpovedané: 27. októbra 2017
Prekladač Google

Velmi nás potěšilo vaše kladné hodnocení našeho hotelu. Budeme se snažit ze všech sil, abychom naplnili vaše očekávání i při příští návštěvě.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Boli sme velmi spokojni,prijemny personal.Velmi dobre jedlo,dobra poloha hotela.Pekne zariadene izby a dobra atmosfera.Jedine co mi tu chyba je wellnes stacilo by aj maly alebo nejaka mala sauna a taktiez by sa tu mohli podavat aj vecere lebo tu velmi dobre varia.Inac sme boli vsetci spokojni.Odporucam aj pre rodiny s detmi.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Robert4468.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel vyborne lokalizovany v blizkosti potravin, metra, kaviarne aj restauracii.
Nasa izba bola sice mensia, ale zato velmi utulna a cista, rovnako aj kupelna.
Na poziadanie personal uprace izbu a kupelnu kazdy den aj s vymenou uterakov, nie je tomu co vytknut.
Hotel ponuka ranajky formou svedskych stolov, z ktorych si vyberie kazdy.
Jednoznacne odporucame.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi SimonaB2557.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie