Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (297)
Filtrovať recenzie
297 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
240
41
10
2
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
240
41
10
2
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510297 recenzií
Recenzované: 16. júna 2015 cez mobilné zariadenie

Byla jsem maximalne spokojena, bohata snidane, krasne pokoje a prostredi.. Privetivy a mily personal.. Splneny veskere me prosby a pozadavky..Urcite se rada zase vratim! Hotel splnuje veskere pozadavky narocneho klienta!

Dátum pobytu: máj 2015
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi Cisconova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Simona M, Manažer v zariadení Wellness & SPA boutique Hotel pod Lipkami Praha.Zodpovedané: 19. júna 2015
Prekladač Google

Vážený hoste, jsme velice rádi, že jste byla spokojena s našimi službami v hotelu Pod Lipkami v Praze. Věříme, že to nebyla Vaše poslední návštěva a brzy se o Vás budeme moci postarat znovu. Simona Mikulínová, manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júna 2015 cez mobilné zariadenie

Velmi prijemny pobyt.Rad se vratim zpet.Nadherne pokoje a koupelny.
Ozvuceni pokoju,uzasna vec!!
Solna jeskyn-Deti nadsene
Maserna s neinvazivni liposukci-Pritelkyne spokojena :-)
Ja Sauna top +++
Moc pekne prostredi i pred Hotelem.
Dekujeme

Dátum pobytu: jún 2015
Poďakujte používateľovi Rene D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas M, Manažer v zariadení Wellness & SPA boutique Hotel pod Lipkami Praha.Zodpovedané: 16. júna 2015
Prekladač Google

Vážení hosté, jsme velice potěšeni, že jste se v našem hotelu cítili dobře a využili jste také naší nabídku wellness . Doufáme, že nám i v budoucnu zachováte Vaši přízeň a budete se vracet. Simona Mikulínová, manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 4. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. júla 2018

Dátum pobytu: júl 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie