Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Večera”

Plzeňská rychta
Na pozícii č. 2 827 spomedzi 6 180 Reštaurácie v Prahe
Kuchyňa: Európske, České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa
Štvrť: Nové Mesto
Zrecenzované: 29. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Stará Česká klasika, veľmi dobré ceny vzhľadom na polohu reštaurácie,čašníci milí. Chutilo mi ;)
(Len pivo stálo troška viac než inde,no dokopy s večerou to vychádzalo fajn) Každopádne ak bude zase okolo,tak sa zastavím na guláš :)

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi Ľubomír R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (73)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

3773 recenzií

Zrecenzované: 6. novembra 2017

Chcela by som napísať veľmi pozitívnu reakciu z tejto reštaurácie. Je to priamo na Václavskom námestí, ceny Vám úplne nezruinujú peňaženku. My sme si dali vývar bol výborný a k tomu sme dostali domáce pečivo. Hlavné jedlo bolo: zemiaková kaša s kuracou rolkou, syrová omáčka- výborné. A ako bonus sme dostali mimo účtu poháriky becherovky. Pán čašník veľmi ochotný, milý a oceňujem znalosť minimálne 3 - 4 jazykov. Odporúčam.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi Lucia V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. mája 2017

Na začiatku nás slušný personál upozornil, že im nefunguje terminál. Keď sme chceli zaplatiť, čašník priniesol účet na kúsku papiera perom podškrtnutých pár položiek.Po zaplatení som požiadala o registračný blok. Ten sa cenovo veľmi odlišoval. Boli tam naúčtované jedlá naviac, ktoré sme vôbec nemali. Určite majú veľa zákazníkov, keď konajú tak, aby tam už človek nikdy neprišiel.
Kovalčíková Slovensko

Dátum návštevy: máj 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi emiliakovalcikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. februára 2016

Je vynikajici restaurace, primo pod hotelem Ambassador - Zlatá Husa. Skvely vyber ceských specialit, polévek a sezónní nabídky. Milí a ochotní číšníci, kteří vám na požádaní nemejí problém k jídlu prinést i karafu vody. Hodne muziky za málo peňez. Vrele doporučuji.

Dátum návštevy: december 2015
Poďakujte používateľovi Martin Marťas P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 9. decembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: december 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Plzeňská rychta, si pozreli aj

 

Navštívili ste Plzeňská rychta? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu