Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geaaaaat restaurant ”

TRADICE Pilsner Urquell Original Restaurant
Na pozícii č. 452 spomedzi 6 219 Reštaurácie v Prahe
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: České, Medzinárodné
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Štvrť: Anděl
Zrecenzované: 13. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Výborne jedlo skvele pivo očarujúci príjemný personal..velmi prijemne posedenie.vrelo doporučujem všetkým

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi MilanM1272.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (536)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37536 recenzií

Zrecenzované: 8. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Hospoda, kde cepuji vybornou Plzen. Doporucuju. Fajn obsluha a prijemny prostredi. Co nechapu, ze takovej podnik ma potrebu obchazet evidenci trzeb, za to palec dolu. Ovsem pivko vyborny ;)

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi Lukas S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Maximálna spokojnosť. Pivo bolo výborné a k tomu tatarák s hriankami. Prostredie príjemné a obsluha do pohody aj napriek tomu že bolo plno.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi MiroslavK660.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. augusta 2016

Špičková tanková Plzeň, vhodné pro posezení s přáteli, klasická česká kuchyně- výborné jsou buřty na černém pivu a svíčková!

Dátum návštevy: júl 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi NikosG1106.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. októbra 2014 cez mobilné zariadenie

Klasicka velmi dobra plzenska restaurace s unikatni atmosferou. Dobre tu vari, jak klasiku nebo i zahranicni. Akorat vyvar je priserny. Do talire vam daji napul uvarenou zeleninu a obrovsky kus masa. Doporucuji!

Poďakujte používateľovi bigMike93.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli TRADICE Pilsner Urquell Original Restaurant, si pozreli aj

 

Navštívili ste TRADICE Pilsner Urquell Original Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu