Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Normálka”
Recenzia Baterka

Baterka
Na pozícii č. 1 747 spomedzi 6 180 Reštaurácie v Prahe
Kuchyňa: Európske, Talianske, České, Medzinárodné
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 30. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme tu s priateľom na večeru a je to taký normálny podnik. Ceny sú stredné, a kvalita je nič moc. Už sa sem nevrátime.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi DominikaT560.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (57)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1557 recenzií

Zrecenzované: 22. februára 2016

klasicka ceska restaruacia, ktora nicim neprekvapi. Bol som tam na poledni menu a mal som maso so smotanou. Navstevuju to hlavne z okolitych kancelarii. Mne osobne tam moc nechutilo, bolo to take obycajne jedlo.

Dátum návštevy: marec 2015
Poďakujte používateľovi Kamil V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. marca 2015 cez mobilné zariadenie

Dobra cena, pekne prostredie a fajn jedlo. Necakajte nic extra ale rozhodne nesklame. Ak pojdete okolo a ste hladny tak nevahajte.

Poďakujte používateľovi martinh246.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 26. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. novembra 2019

Dátum návštevy: november 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Baterka, si pozreli aj

 

Navštívili ste Baterka? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu