Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Praha
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Jidlo ok”
Recenzia Coa Restaurant

Coa Restaurant
Na pozícii č. 1 002 spomedzi 6 585 Reštaurácie v Prahe
Kuchyňa: Ázijské
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa
Možnosti stravovania: Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 15. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Vyborna poloha, jidlo je dobre a za prijatelne ceny. Obsluha ponekud chladna, nabidka vina velmi mala

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi jaroslavs976.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (331)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15331 recenzií

Zrecenzované: 4. apríla 2017

Pekné prostredie a curry jedno z najlepších čo som v Prahe ochutnal. Vynikla aj prezentácia, na tanieri to chutilo ešte pred prvým sústom. Suroviny boli kvalitné a čerstvé. Stalo to za to. Aj nápoje nabudili, najmä ananasová štava s koriandrom. Určite opäť navštívim, aj s návštevou.

Dátum návštevy: marec 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi gtvdave.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Asijske fusion kuchyne, jidka jsou velni chutna a moderne upravena a prezentovana. Vyhodne umisteni u Kotvy

Dátum návštevy: september 2016
Poďakujte používateľovi milada m.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 18. mája 2019

Dátum návštevy: máj 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: apríl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Coa Restaurant, si pozreli aj

 

Navštívili ste Coa Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu