Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Firemní večírek”

Restaurace Michal
Na pozícii č. 407 spomedzi 6 183 Reštaurácie v Prahe
Cenový rozsah: 2 USD - 32 USD
Kuchyňa: Európske, České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Veľké skupiny, Miestna kuchyňa
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 28. marca 2018

neuvěřitelná profesionalita, atmosfera a vyjimecny pristup jak z dob prvni republiky - restaurace s velkym R, vrele doporucuji
P.S.1 uzasne jidlo, skvela obsluha, ohromujici folklorni program, vyborne ceny a to jsme v centru Prahy :-) .....proste vse nej

P.S. 2 vlastne cekate kdy se to zaskobrtne a kdy prijde zklamani - neprislo !!!

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi kasche78.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lukáš P, Manažer komunikace v zariadení Restaurace Michal.Zodpovedané: 11. apríla 2018
Prekladač Google

Moc vám děkujeme za skvělé hodnocení a zprávu. Těši nás, že se vám u nás líbilo a užil jste si folklor i jídlo. Těšíme se na vaši další návštěvu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (308)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37308 recenzií

Zrecenzované: 27. februára 2017

Krásne prostredie, vynikajúce jedlo, milí a ochotní ľudia, skvelá atmosféra doplnená vynikajúcou hudobnou kulisou a veselou zábavou hostí! :-)

Dátum návštevy: máj 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Ladislav M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lukáš P, Manažer komunikace v zariadení Restaurace Michal.Zodpovedané: 7. marca 2017
Prekladač Google

Vážený pane Ladislave,
těší nás, že jste si užil příjemný čas a chutnalo vám. Děkujeme vám za skvělé ohodnocení a těšíme se na vaši další návštěvu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. mája 2015

Kvalitná reštaurácia, pekný folklorny program, milá obsluha v centre Prahy.Reštaurácia vhodná hlavne pre skupiny.

Dátum návštevy: máj 2015
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi heartofeurope2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 27. júna 2019

Dátum návštevy: jún 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lukáš P, Manažer komunikace s hosty v zariadení Restaurace Michal.Zodpovedané: 14. júla 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. júna 2019

Dátum návštevy: júl 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lukáš P, Manažer komunikace s hosty v zariadení Restaurace Michal.Zodpovedané: 14. júla 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restaurace Michal, si pozreli aj

 

Navštívili ste Restaurace Michal? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu