Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Jesenná atmosféra Vyšehradu

Ak túžite po mieste s čarovnou, magickou atmosférou, tak toto je to pravé orechové. Nie je to... viac informácií

Recenzované: 4. novembra 2019
HelenaEli
Kľud a krásny výhľad

Velmi príjemná prechádzka kde si viete aj sadnúť na jedlo alebo drink. Výhľad je perfektný a nie je... viac informácií

Recenzované: 10. júla 2019
qpdb89svk
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (3 063)
  
Recenzie (3 063)
Filtrovať recenzie
3 063 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 062
845
141
14
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 062
845
141
14
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
8133 063 recenzií
Recenzované: 10. januára 2018

Pekné miesto, krásny kostol, ticho na cintoríne, kde sú pochované najväčšie osobnosti ( Božena Němcová ), krásny výhľad na Prahu. Od stanice metra asi 10 minút peši - pekná prechádzka.

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi Jarmila V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. októbra 2017

Vyšli sme si na vychádzku po Nuselskom moste a bolo tak nádherné počasie,že sme sa dostali až k Vyšehradu začo som vďačná,lebo tam bolo nádherne.Kľud,pekný výhľad a veľa dojmov.Musíte tam ísť,stojí to zato.

Dátum zážitku: október 2017
1  Poďakujte používateľovi 456monikak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. novembra 2016

Veľmi krásna časť Prahy, ktorú by nikto nemal len tak obísť. Nám síce nevyšlo počasie (pršalo) ale aj tak sme sa nenechali odradiť a prešli sme si to. Dali sme si svařák na zahriatie a hneď nám bolo lepšie. A ten výhľad na Vltavu a Prahu stál za to. Určite si to opäť rada pozriem.

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi PetraH2699.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. októbra 2016

Pražský Vyšehrad je ideálne miesto na prechádzku mimo preludneneho centra mesta. Okrem krásnych výhľadov na Vltavou je možnosť vidieť unikátny kostol, cintorín na ktorom sú pochované najväčšie osobnosti českej kultúry . Miesto je vhodne aj pre rodiny s deťmi - je tu detské ihrisko. Chyba mi tu však nejaká kultúrnejšiu restauracia

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Erika R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

Na Vyšehrad sme sa odviezli metrom, odkial sme sa krátkou prechádzkou dostali priamo k pamiatke. Cesta bola bezproblemová aj pre invalidný vozík. Samotný Vyšehrad je krásny, ako aj jeho park okolo, kde môžte stráviť prijemný čas posedávaním na lavičke a pozeranám sa na scenériu Prahy. V areáli Vyšehradu s nachádza aj krásny cintorín s pompéznymi hrobkami, ktoré je taktiež možné si pozrieť.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi Lucia Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie