Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nádherný výhľad

Petřín je krásne miesto s ešte krajším výhľadom, ideálne na prechádzku v prírode. Treba sa... viac informácií

Recenzované: 18. augusta 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Víkend v Prahe

Nadherný vyhĺad na celú Prahu vďaka tejto rozhladni, lahky prechod na Hradčany a hrad , zakončený... viac informácií

Recenzované: 7. augusta 2020
Sunshine00648081492
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (8 806)
  
Recenzie (8 806)
Filtrovať recenzie
8 806 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
4 341
3 129
1 030
210
96
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
4 341
3 129
1 030
210
96
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
19248 806 recenzií
Recenzované: 16. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Podla mojho nazoru je vstupbe 6€ troska vela+2€ za vitah..aj za wc si pytaju peniaze. Parky okolo akurat prerabaju takze k nim sa neviem vyjadrit.

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi Diana U.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Lanovka nefunguje, park je cely rozbitý prerábajú ho, dá sa platiť len kartou čo sa dozviete až keď idete platiť ale jediný bankomat im nefunguje... v podstate sme sa vyštverali hore a išli zas naspäť... platí sa 150 korún za vstup ale ak chcete ísť výťahom pýtajú si nezmyselným poplatok 60 korún za použitie výťahu... neodporúčam sem ísť... je tu veľa ľudí a nič nefunguje ako ma

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi Passport675807.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Super miesto na oddych, oáza v centre Prahy.Lanova dráha síce nepremavala,kvôli pravidelnej údržbe,ale až tak nam to neprekážalo,lebo výhľad na mesto je nádherný a stojí za to si to “vyšľapať” po vlastných,až hore!

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi MichaelaV310.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Lanovka fajn, usetri par minut cesty do kopca. Vystup na vezu peso zaujimavy, vyhlad na celu Prahu pekny, ale wau effekt to nie je.

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi SPSAE1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Hore vás vyvezie lanovka za cenu lístka MHD alebo pešo. Výhľad na mesto je krásny a aj prechádzka po parku a záhrada. Ak chcete ísť na rozhľadňu -Petřín tak si priplatíte

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi Andrea C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie