Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kostel Matky Boží před Týnem
Dnes otvorené: Zatvorené
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nádhera

Síce som nemala možnosti ísť sa pozrieť dnu do kostola, no ohúril ma svojou krásou, tak nemôžem... viac informácií

Recenzované: 1. júla 2019
natalia_cam
cez mobilné zariadenie
Veľmi pekná stavba

Na námestí pred kostolom bola trochu tlačenica, ale dá sa tam pekne premotať, lepšie ako pri... viac informácií

Recenzované: 9. novembra 2018
Luc27292
,
Slovensko
Prečítať všetky recenzie (2 085)
  
Recenzie (2 085)
Filtrovať recenzie
2 085 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 264
670
136
10
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 264
670
136
10
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
382 085 recenzií
Recenzované: 7. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Skutočne krásne miesto na zastavenie, rozjímanie a nádherné svojou majestátnosťou či už zvonku alebo zvnútraveľmi pekne dotvára Staromestské námestie a Týn.

Dátum zážitku: október 2017
1  Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. októbra 2016

Návštevu tohto chrámu odporúčam aj tým, ktorí nie sú veriaci. Je to zážitok, vidieť takú veľkú a fascinujúcu časť histórie. Bol by to hriech nevidieť a nezažiť. BTW: je tu hrobka Tycho De Brahe.

Dátum zážitku: október 2016
Poďakujte používateľovi lubco2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2016

Čím viac chrámov uvidíte,tým viac rozumiete z histórie a pochopíte súvislosti. Fotíte čo viete.Ako aj kostol panny Márie sneženej.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi Lucia M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. marca 2016

Hneď po Pražskom hrade, Karlovom moste a orloji je toto ďalšia základná pamiatka, ktorú by ste pri návšteve Prahy mali vidieť :)

Dátum zážitku: marec 2016
Poďakujte používateľovi iamveronikagold.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2015

krátke zastavenie v tomto chráme je vždy obohacujúce, odpočiniem si, v prípade horúcich dní sa schladím

Dátum zážitku: máj 2015
Poďakujte používateľovi Jana J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie