Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Skvost

Nedokonalejsi komplex historickeho vyvoje mesta ktereho se stal dominantou a naroda ktery musi byt... viac informácií

Recenzované: 10. decembra 2019
jirik663
cez mobilné zariadenie
Krásne

Krásna štvrť, veľmi pekné uličky, zrekonštruované historické budovy, z kopca nádherný výhľad na... viac informácií

Recenzované: 23. novembra 2018
176michalh
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (6 946)
  
Recenzie (6 946)
Filtrovať recenzie
6 946 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
4 634
1 969
290
35
18
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
4 634
1 969
290
35
18
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
386 946 recenzií
Recenzované: 21. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Nadherna ctvrt, kterou pri sve navsteve Prahy rozhodne nemuzete vynechat. Krome dominanty Prazskeho hradu muzete navstivit dalsi skvosty, jako treba Strahovsky klaster, ktery je pesky od hradu v dostupne vzdalenosti. Nadherne vyhledy na nase hlavni mesto.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi Petrs70.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. januára 2018

Pred vstupom do areálu pražského hradu musíte prejsť bezpečnostnou kontrolou ako na letisku. Je to zdržanie od niekoľkých minút do 1 hodiny v závislosti na čase a vstupe ktorý chcete použiť. Hrad, chrám. sv Víta, nádvoria a uličky sú krásne.

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi Jarmila V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Jedno z nejhezcich panoramat na celel svete je na Hradcany. Samostatny hrad je krasna stavba, jen velke mnozstvi turistu je trochu minus.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi G9705RNdavids.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. marca 2017

v historickej Prahe je na čo pozerať ,krásne pamiatky všade kde sa pozriete všade to dýcha historiou

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi 18Stanka69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Hradcany od vltavy nejhezci panorama v CR. Jak pres den tak hlavne v noci. Krasna atmosfera , krasne svetla , krasny zazitek.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi jansz2019.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie