Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 523)
Filtrovať recenzie
1 523 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
492
632
268
74
57
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
492
632
268
74
57
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
7121 523 recenzií
Recenzované: 7. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Hotel z vonku naozaj pripomina nie tak dávne časy socializmu, tým sa aj prezentujú. Avšak nemilo ma zaskočil servis týkajúceho sa hotela. Idem vychádzať z detialov lebo tie robia celok. Izba bola pekná celkom priestranná, kupelne však zastaralé, bolo čisto, všade som cítil savo takže upratovačky naozaj makali ako to šlo. V kupelni mi chýbala zástrčka, čo je si myslím bežná vec. Taktiež som sa nikde nevedel dopátrať ku wifi heslu. Recepčny boli velmi milý, servis na raňajkach mi nepripominal 4 hviezdičkový hotel. Čašníci ani nevedeli odzdraviť, každý jeden mal oblečenú svojskú košelu a rifle, celé to posobilo dosť chaoticky. Škoda, predstavoval som si niečo iné . Ale inak celkový dojem "dobré".

Dátum pobytu: december 2017
Poďakujte používateľovi dome922.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. februára 2017

Dátum pobytu: február 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Recenzované: 19. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Velmi pekny hotel.Super strava.Cisty hotel a ustretovi personal.Pekny vyhlad na Prazsky hrad a blizko do mesta.Vrelo odporucame pre rodiny.Ranajky boli vo forme svedskych stolov a mali bohaty vyber jedla.

Dátum pobytu: december 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi lubomirkadlcik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michaela M, Director of Sales v zariadení Hotel International Prague.Zodpovedané: 31. decembra 2016
Prekladač Google

Vážený pane Kadlčíku,

Ráda bych využila této příležitosti, abych Vám poděkovala za volbu Hotel International pro Váš nedávný pobyt v Praze, stejně jako za všechny Vaše kladné komentáře, kterých si opravdu velmi ceníme.

Hotel se nachází v rezidenční čtvrti Prahy 6, ale stále není daleko od centra města městskou hromadnou dopravou. Naše pokoje jsou relativně velké a pohodlné, je to také v důsledku zvýšených stropů v celé budově, která je nyní zalistována jako státem chráněná kulturní památka. Exteriér i vnitřní architektura a vybavení hotelu odrážejí dobu, ve které byla budova postavena, tedy druhou polovinu padesátých let.
Doufám, že jste u nás strávil příjemný pobyt a že si udržíte pozitivní vzpomínky na náš hotel a těšíme se na Vaši další návštěvu.

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2017!

Štěpánka Srncová

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 27. februára 2020

Dátum pobytu: december 2019
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia InternationalPrague, Guest Relations Manager v zariadení Hotel International Prague.Zodpovedané: 28. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: február 2020
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia InternationalPrague, Guest Relations Manager v zariadení Hotel International Prague.Zodpovedané: 3. marca 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie