Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 18:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Super zoo

Pražská zoo je nádherná a veľká, je tam toho veľa čo vidieť, tulene, tučniaky, slony, ľadové... viac informácií

Zrecenzované: pred 4 týždňami
jjaann2
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Zoo je fajn pro rodiny

Rodinná návštěva Zoo Praha nám dopadla dobře a vše bylo fajn. Ceny trošku podrazili, ale není to... viac informácií

Recenzované: 4. februára 2019
radoslavr980
,
Praha, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (9 673)
  
Recenzie (9 673)
Filtrovať recenzie
9 673 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
7 403
1 737
387
95
51
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
7 403
1 737
387
95
51
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
389 673 recenzií
Recenzované: 9. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Odporucam navstevu, velmi pekne, pri malych detoch je to vylet aj na cely den, tak je ZOO velka. Tucniaky, slony, gorily boli pre nas TOP.

Dátum zážitku: november 2018
Poďakujte používateľovi miroslavjanac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Nemam tu moc o com pisat, pretoze Prazska ZOO je proste paradna. Vyborne spravena, vela druhov zvierat. Dopravili sme sa k nej lodou... Proste super vylet.

Dátum zážitku: júl 2018
1  Poďakujte používateľovi jancio2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Toto je prvá ZOO, v ktorej som nemala pocit, že zvieratká trpia. Pri Zoo bez problémov zaparkujete, ponúka niekoľko vchodovp. Odporúčam severný. My sme ru strávili 5 hodín a dali by sa aj ďalšie 3. Zoo je rozdelená na severnú a južnú časť. V obidvoch premáva vláčik. Obidve časti spája lanovka (jednosedačka), preto ak máte kočík alebo menšie deti odporúčam prechádzku náučným chodníkom. Na každom kroku je kaviareň, reštaurácia alebo aspoň miesto na oddych. Do zoo je možný vstup aj so psíkom, sú tu pre nich misky s vodou, sáčky a koše na exkrementy. Zvieratká majú pekné veľké výbehy, kde sú k vám na dosah a zároveň akoby v ich prirodzenom prostredí.

Dátum zážitku: október 2018
2  Poďakujte používateľovi LuciaR2868.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Pražská Zoo nemá chybu krásne upravené prostredie ideálne pre rodiny s deťmi.rozvrh krmenia zvierat. Pri návšteve prahy sa oplatí zastaviť....

Dátum zážitku: september 2018
2  Poďakujte používateľovi asssg12.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi krásna ZOO v nádhernom prostredí. Všetko pekne upravené a o zvieratá veľmi dobre postarané. Vidieť, že aj zvieratá sú spokojné. Klobúk dole , u nás na Slovensku sa majú ešte veľa čo učiť!! Ďakujeme za pekný zážitok a určite sa k Vám znovu vrátime..

Dátum zážitku: september 2018
1  Poďakujte používateľovi Martin Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie