Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Super ZOO

Nejaké tie zoo už máme pochodene, a pražská je jedna z top. Fakt krásna zoo, zvieratká majú veľke... viac informácií

Recenzované: 3. novembra 2019
martinrA957FP
,
Malacky, Slovensko
cez mobilné zariadenie
To najlepsie co Praha ma.

Za malo penazi vela muziky. Trvalo nam 5.5 hodiny kym sme ju celu presli, vstupne bolo len okolo... viac informácií

Recenzované: 7. októbra 2019
gokuu7
Prečítať všetky recenzie (10 488)
  
Recenzie (10 488)
Filtrovať recenzie
10 488 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8 020
1 872
422
106
68
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8 020
1 872
422
106
68
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
384310 488 recenzií
Recenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Jedna z nejkrasnejsich a soucasne nejvetsi zoo v CR. Rozhodne doporucuji sem zajit. Super zazitek nejen pro deti, ale i pro cele rodiny popripade pro pary, treba jako tip na super rande. Jedine takove male minus, chybi mi tu bili tygri, ale jinak super.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi 371michaelab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Krasna Zoo v krasnem prostredi u brehu Vltavy. Jezdime do Zoo parnikem a tak mame nadherny celodenni vylet.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Roxynka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Skvela ZOO je veľmi veľká takze sme ju ani nestihli prejsť celu ale v zime nám 2 hodiny s 2,5 rocnym dieťaťom stačili :)
Myslím že na to že je december sa dá v ZOO vidieť toho veľa . Samozrejme nejdeme tam s očakavaním že všetky zvieratá budú von keď sú 4 stupne . Úžasný bol indonézsky pavilón a tiež sa mi páčilo že sa dá ísť pozrieť dnu na žirafy a slony. Druhu časť ZOO sme nestihli prejsť ale prídeme na budúci rok led bude teplejšie a vynahradíme si to :)

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi monikalassakova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi krasna ZOO s mnozstvom roznyh druhov zvierat. Zaujimavostou je aj lanovka s ktorou ai mozete skratit cestu. Alebo mozete pouzit vlacik jazdiaci po ZOO

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Passport732287.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Po delsi dobe jsem navstivila prazskou ZOO, je opravdu vystavni a pratelska. Zejmena se mu libila oblast se slony, papirna, kde se vyrabi papir ze sloniho trusu. Mohu srovnavat s ostatnimi svetovymi ZOO, napr.v lete jsem videla ZOO v L.A
Ale prazska je opravdu krasna s mnoha exponaty.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi 335alenap.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie