Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 15:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Úžasné

Stojí za to vidieť... Katedrála je nádherná aj z pravej strany, kde sa nachádza mozaika. Odporúčam... viac informácií

Recenzované: 2. novembra 2018
Climber726545
cez mobilné zariadenie
Gotický skvost

Katedrála sa nachádza na jednom z nádvorí Pražského hradu. Stavala sa veľmi dlho a ten kus práce je... viac informácií

Recenzované: 9. júla 2018
peterz343
Prečítať všetky recenzie (20 881)
  
Recenzie (20 881)
Filtrovať recenzie
20 881 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
15 163
4 701
851
101
65
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
15 163
4 701
851
101
65
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1620 881 recenzií
Recenzované: 2. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Stojí za to vidieť... Katedrála je nádherná aj z pravej strany, kde sa nachádza mozaika. Odporúčam areál navštíviť pred 12 hodinou, kedy sa mení cestná stráž pred hlavným vchodom.

Dátum zážitku: november 2018
Poďakujte používateľovi Climber726545.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júla 2018

Katedrála sa nachádza na jednom z nádvorí Pražského hradu. Stavala sa veľmi dlho a ten kus práce je tam vidieť. Je nádherná, úchvatný interiér, krásne vitráže, zvláštny výstup na vežu. Do katedrály môžte vstúpiť aj bez platenia vstupného. Pokiaľ si zaplatíte vstupné ktoré zahŕňa aj vstup do hradu tak sa dostanete cez turniket bližšie k oltáru a na vežu. Návšteva stojí určite zato.

Dátum zážitku: júl 2018
Poďakujte používateľovi peterz343.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2018

toto je miesto, ktoré sa oplatí navštíviť, je to krásny zážitok, je to krásne miesto a vrelo odporúčam. je to pre každého, deti, dospelých, seniorov, pre každého to bude zážitok

Dátum zážitku: jún 2018
Poďakujte používateľovi staffenova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júna 2018

Toto sa oplati vidiet.Hoci je zname,ze najkrajsie katedraly su v Anglicku,co mozem potvrdit,tento chram nicim za nimi nezaostava.Je to historicka pamiatka a krasa.

Dátum zážitku: jún 2018
Poďakujte používateľovi EvaH3659.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. marca 2018

úžasná gotika, aj keď chrám sa staval postupne 1000 rokov, priamo na Pražskom hrade, úchvatný interiér a zaujímavý výstup na vežu s panoramatickým výhľadom, nezaváhajte

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi toccata58.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie